ANA'S TIPS & TRICKS // ako imate pregustu kosu ili jednostavno želite fora frizuru, PREDLAŽEM UNDERCUT

  Under cut ne samo da će vam olakšati ljetne vrućine on će vašu frizuru učiniti urbanom i popularnom. Možemo ga napraviti na bilo kojoj strani ili od iza, ukomponirajte ga u postojeću frizuru.

  Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  tttt

  foto: https://www.instagram.com/ramsackett/

  Ako ga radite na stranu bilo bi dobro da je kosa kraća dok onaj od iza super pristaje dugim kosama. Tada ga ističemo kada podignemo frizuru u rep pa je preciznost izrade jako važna. Linije moraju biti pravilne, a blenda savršena kako bi se naglasio svaki detalj tog obrijanog dijela frizure. Često je under cut jedina opcija kada je kosa jako gusta.

  Tim popularnim rezom rješavamo se neželjene gustoće pa su frizure ljepše, tanje i mekše. Rješavanjem neželjene gustoće i kod kuće imate manje posla s kosom. Smanjit će se potrošnja preparata i vremena kod pranja i sušenja kose.

  Under cut je već godinama prisutan na beauty sceni i popularnost mu se s vremenom nije smanjila. Baš naprotiv, s toplim danim sve je češći i potrebniji. Loša strana tok popularnog reza je eventualno puštanje, to poprilično dugo traje pa trebate biti uporni i strpljivi u fazama koje su pred vama.