ANA'S tips & tricks // Što žene žele? Personaliziranu boju kose i šišanje.

  Većina žena pohrlila je svojim frizerima, jer bez obzira na to što radimo u ekstremnim uvjetima, naše drage klijentice jedva su dočekale tretmane za uljepšavanje.

  Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  Anja Rubik Zara Stay Home Photoshoot01
  Ralph Lauren

  Najveća potražnja je za custom made bojom za kosu

  Bez obzira na to što su police dućana bile krcate brendovima čije su kutije vrištale različitim nijansama naše klijentice su nas ipak vjerno čekale. Vjerujem da je razlog tome naše profesionalno stajalište kojim prilazimo koloristici, a prenosimo ga i na svaku klijenticu dogovarajući svaku nijansu koju nanosimo na kosu.

  Naša filozofija je miješati više boja stvarajući custom made tonove, pa tako svako naše bojanje sadrži minimalno tri boje koje miješamo u posebnu formulu koja se ne može kupiti u prodavaonici.

  Anja Rubik Zara Stay Home Photoshoot01
  Zara

  Osim boja tu je definitivno i šišanje

  Frizure su izgubile formu pa je potrebno kvalitetno šišanje kako bi frizura bila uredna i postojana.

  S nestrpljenjem su nas čekale klijentice s kratkom kosom, jer kratka kosa gubi formu već nakon tri tjedna, a mi nismo bili dostupni 47 dana.

  Anja Rubik Zara Stay Home Photoshoot01
  Ralph Lauren

  Najlakše je pak bilo onima s dužom kosom koja se može staviti u rep ili punđu pa je ipak lakše podnijeti porozne vrhove koji vape za novim rezom.

  Sada nakon dugog vremena izolacije većina žene se počasti i njegujućim tretmanima, uživaju u svakoj sekundi provedenoj u salonu.

  Ipak, najveće oduševljenje je bilo kada su krenuli dolaziti naši muški klijenti koji su čupavo dočekali naše otvaranje. Svi misle da je njima lako, uzmu mašinicu i ošišaju se - no, to ipak nije tako. Danas većina muškaraca jako njeguje i brine o kosi, sada za to imam i dokaz, a to je vjerno čekanje naših stručnih ruku.

  Anja Rubik Zara Stay Home Photoshoot01
  Zara