ANA'S TIPS & TRICKS // svaka kosa ima svoju vrstu REGENERATORA, greška je ako ga ne koristite

  Kod pranja kose regenerator završava posao koji je šampon započeo i zato je jako važan u održavanju lijepe i zdrave kose.

  Bez regeneratora las ostaje otvorena pa kasnije upija prašinu, smog i sve ostale čestice koje joj škode. Funkcija regeneratora je da las zatvori, zagladi i štiti od vanjskih utjecaja.

  Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

   ana kustre

  Svaka vrsta šampona ima i svoj regenerator kojim kvalitetno odrađuje higijenu kose i vlasišta. Bojana i suha kosa voljet će color ili repair pakete za pranje kose.

  Tanke i masne kose koriste volumen tretmane dok plava kosa voli preparate za plavu kosu, često i s dodatkom silvera koji smanjuje žutilo.

  Sve su to formule koje su namijenjene baš svakom tipu kose i to s razlogom. Ljeti savjetujem da u svoje rituale dodate i maske ili regeneratore u spreju.

  Savršeni su za plažu, jednostavno se koriste, a vašu kosu štite i njeguju.

  Ako se pripremate za more, svakako potražite šampon, masku, masku u spreju i ulje s UV faktorom. Vaša će kosa tada imati sve što joj je potrebno.

  Kosu isperite svaki dan od soli, a ako imate vremena neka vam maska stoji barem 15 minuta na kosi. Na plaži kosu špricajte maskama u spreju te ju češljajte, kako biste izbjegli čvoriće i lako pucanje.