ANA PLAZIBAT I IVA ŠPALJ // napravile smo Gifteriju, smišljamo kreativne i funkcionalne poklon pakete s hrvatskim proizvodima

  Dosadili su im obični pokloni te konstantno traženje nečeg savršenog, pa su osmislile brend koji kombinira hrvatske proizvode – sada imaju u ponudi cool stvari, upakirane na chic način, a unutra se krije svašta finoga, lijepoga i domaćeg. Taman pred Božić dvije ambiciozne poduzetnice Ana Plazibat i Iva Špalj osmislile su – Gifteriju.

  gift

  - Gifterija je novonastala tvrtka koja se bavi osmišljavanjem i stvaranjem kreativnih i funkcionalnih poklon paketa. Tvrtku čine dvije dugogodišnje prijateljice Ana i Iva. Ana je odgojiteljica u dječjem vrtiću, a Iva je godinama radila u marketingu i prodaji. Različita stečena iskustva i velika doza kreativnosti utjecala su na odluku da se udruže s ciljem osmišljavanja idealnih poklon paketa upakiranih na način koji je privlačan – objavile su cure na Gifterija.com.

  ztrzt

  Posebnu važnost pridaju prvom dojmu koji ostavlja paket prije samog otvaranja, a pakiranjem nastoje iskazati eleganciju i profesionalizam.

  fsada

  Sam sadržaj paketa, koji je vizualno primamljiv smo pomno proučavale i odabirale, a pritom smo vodile računa o kvaliteti samih proizvoda. Povezale smo se s hrvatskim proizvođačima te je sadržaj hrvatskog podrijetla.

  mu

  Obzirom da je poslovno darivanje važan dio suvremenog poslovanja potrudit ćemo se da vam kreativnim rješenjima naši paketi postanu više od poklona za partnere i suradnike, te time uštedjeti vrijeme pri samom odabiru idealnog dara - javljaju Ana i Iva.

  To je to, sad samo još nešto naručite da biznis ide. Curke, sretno!

  zt

  juzugrgjzjtzjz

  tzttrtert