„Amore“ ANA MARIA RICOV // predivna kolekcija za vjenčanja na plaži

  Vođena idejom vjenčanja na atipičnim lokacijama, uz more ili negdje u prirodi, Ana Maria Ricov predlaže kolekciju 'Amore'.

  web MG 1061

  - Estetika ovakvih vjenčanja podložna je mnogim suvremenim interpretacijama koje sugeriraju pretapanje elegantnog i egzotičnog do minimalističkog i ležernog koncepta, a upravo to su i epiteti svake AMR kolekcije. Na plaži je sve opušteno i moguće, a poletna vibra bosonoge mladenke s eteričnom haljinom postaje novi luksuz. Ima li boljeg načina da proslavite svoju ljubav? - navodi Ricov.

  web MG 0119

  Ana Maria Ricov potpisuje lepršave modele, koji imaju zanimljive intervencije, perforacije i detalje kojima se igra kroz dizajn. Otvori su smješteni na način da naglašavaju liniju tijela, a latice-rukavi formi daju dodatnu notu ženstvenosti. Tu su i sako-haljine, praktičan komad koji se nosi i nakon posebnog dana. Ležernost i višenamjenski karakter često su dio kolekcija naše autorice.

  - Momenti otvorenih leđa miješaju se s atipičnim volanima, stvarajući jednostavne, ali razigrane vjenčane kombinacije dostojne obreda uz more. Osim haljina, kolekcija „Amore“ nudi i vjenčane kombinacije s hlačama. Odijelo s odvažnim prorezima ili hlače s volanima u kombinaciji s razigranim kratkim topom mogu vaš vjenčani modni look učiniti vizualno atraktivnim i autentičnim, gdje je sloboda pokreta zagarantirana - tumači.

  Motiv kolekcije su i valovi - ona ih pretvara u volane, potpisuje dinamiku koja tijelu daje predivnu lepršavost i eleganciju.

  web MG 0177

  - Suptilni kontrastni akcenti u vidu tankih crnih obruba na svijetlim tonovima pružaju smion naglasak na razigrane krojeve. Modeli su izrađeni od prirodnih tkanina nježnog kolorita s akcentom na vibrantnu zelenu boju. Kolekcija nudi i nježnu pješčanu nijansu decentno protkanu sa zlatnim nitima koja odvažno može zamijeniti bijelu boju kao vječnog klasika kod odabira vjenčanih boja. Lan, pamučni bukle i viskozni žoržet te crna mreža s gusto otisnutim cvjetnim uzorkom protežu se kroz sve modele u kolekciji - objasnila je Ricov.

  Lokacija snimanja je šetalište Lungomare te Villa Santa Maria u Lovranu.

  web MG 0084

  Fotografije je snimila Doris Fatur, a u ulozi modela našla se je poznata fotografkinja eteričnog izgleda Senja Vild. Šminku i kosu potpisuje Bojan Jončić.
  Modeli su dostupni u AMR showroomu u dvorištu Vodnikove 8 u Zagrebu gdje ih možete isprobati i kupiti, te na AMR webshopu (https://shop.anamariaricov.com/).

  web MG 7052

  web MG 0464web MG 0814web MG 1213

  web MG 7052

  web MG 8233

  web MG 8544web MG 9155web MG 9527jpg