ALDUK ready-to-wear // rukavi inspirirani floralnim formama

  - Proljetno/ljetnu kolekciju "Reb`l fleur" ćemo predstavljati u nastavcima jer je ona izuzetno velika, broji preko šeždesetak modela i artikulirana kroz nekoliko smjernica i light motiva. Kolekcija je nastajala prošle godine zbog svoje prezentacije u Milanu, a sada je predstavljamo i domaćoj javnosti putem lookbook fotografija s predivnom Irenom Božić koja je naše zaštitno lice već nekoliko sezona - izjavio je Ivan Alduk.

  alduk ss23 15

  Haljine imaju nekoliko formi i dužina, a kreativnost se dešava na rukavima – očita je sklonost nježnosti i ženstvenosti koja silueti daje poseban pečat.

  Cvijet je glavni element, odnosno inspiracija dizajnera koji je poznat po haljinama. Prirodne tkanine i nježne, ali i nešto jače boje ideja su autora kojeg vole ljubiteljice chic kreacija.

  alduk ss23 2

  Remen je tamniji, naglasak je na struku, kao i uvijek Alduk predlaže dinamičnu siluetu, u čemu pomažu i mekani materijali.

  Proljetna priča djeluje fluidno, nježno, poput floralnih elemenata kojima se autor inspirira.

  alduk ss23 3

  Cvijet u stiliziranom izdanju pojavljuje se na ramenu, čime mala crna haljina dobiva novo lice.

  Tu je i posebna posveta kreacijama na jedno rame, koje su već postale poslastica poznatog dizajnera.

   alduk ss23 1alduk ss23 4alduk ss23 5alduk ss23 6alduk ss23 7alduk ss23 8alduk ss23 9alduk ss23 10alduk ss23 11alduk ss23 12alduk ss23 13alduk ss23 14