ALDUK CRUISE SUMMER OF '21 // 10 outfita za chillanje i party

  Alduk donosi nove kreacije, njegova cruise kolekcija prava je paleta jednobojnih, komotnih komada. Radi se o kombinezonima i haljinama s naglaskom na struk i preklop kroj na prednjem djelu. Tekstil je mekan, udoban, a od vizualnih momenata ističu se koloristički kontrasti.

  Alduk Cruise21 11

  - Iako nema nekih prepoznatljivih Alduk elemenata u dizajnu, vjerujem da sam ovom kolekcijom zadržao te nadogradio kreativni identitet brenda. Izuzetno lagana, udobna i nosiva odjeća za svaki dan, ali i za neke posebnije prilike je zadržala ženstvenost i modernost u dizajnu na jedan novi, nesputani, lagano predimenzionirani način. Kolorit cruise kolekcije je uz nove siluete i modele definitivno osvježenje u ove sparne dane te sam, po reakcijama ženskog dijela ekipe na snimanju ove kampanje, siguran da smo napravili ne samo dobar projekt već izvrsnu odjeću koja se manje veže za sezonu, a više za dugotrajnost nošenja i nadogradnju osobnog stila – komentirao je dizajner.

  Alduk Cruise21 1

  Ljeto je vrijeme prirodnih materijala, pa je Alduk ovu kolekciju napravio uglavnom od pamuka, lana, svile i jute. Kr

  Alduk Cruise21 3

  eacije su lagane, mogu se stilizirati po želji – svaki komad ide uz štikle, japanke, tenisice ili outdoor sandale.

  Alduk Cruise21 4

  Alduk ističe da ih je lako prati – samo ubaciš na 30 i to je to!

  Alduk Cruise21 10

  - Izazovno je stvarati odjeću za svaki dan, koja mora biti podložna raznim situacijama, izuzetno udobna i laka u održavanju, dizajnom odisati DNA brenda, a opet ne smije biti preizdizajnirana jer je to suprotnost njenoj multifunkcionalnosti. Po reakcijama klijentica, jer je kolekcija već izložena i dostupna u našem dućanu na zagrebačkom Tomislavcu 19, mislim da smo napravili izvrsnu kolekciju. Biti očekivan i predvidljiv je nešto što nastojim izbjeći jer moda mora pomicati granice, dizajner rušiti vlastite barijere, a stava sam da smo te granice pomaknuli i ovom kolekcijom jer uz našu uspješnu ready-to-wear liniju i liniju vjenčanica, klijentima sada nudimo i odjeću za svaki dan - rekao je Ivan.

  Alduk Cruise21 9

  Ležerne ljetne fotke napravila je Jelena Balić, model je Lana Klarić iz agencije Talia model, kosu je slagala Jasmina Salo za YS Parlous, a make-up potpisala Tajana Bikić.

  Alduk Cruise21 5Alduk Cruise21 6Alduk Cruise21 7Alduk Cruise21 8