Alduk Bridal / samo za mladenke!

  Dizajner Ivan Alduk najavio je prvu vlastitu autorsku kolekciju haljina za veliki dan: upustio se u novu kreativnu avanturu priključivši se atraktivnom i uvijek zanimljivom tržištu vjenčanja, te lansirao haljine bogate volanima, od svile i satena, koje će instinktivno zavoljeti sve ljubiteljice romantičnog stilskog izričaja. Kampanja je napravljena u slikarskom ateljeu mladog i nagrađivanog slikara Zlatana Vehabovića. Za zaštitno lice dizajner je odabrao mladu Tenu Majetić (Talia models), s kojom je već iznimno uspješno surađivao na posljednjoj kampanji. Cijeloj ovoj priči i stvaranju nove linije svoj potpis dala je cijenjena fotografkinja Mare Milin.

   

  oooo8

   


  - Ideja za stvaranje kampanje bilo je zbližavanje umjetnosti i mode, ali na neki retro, pomalo sanjiv i eteričan način, a to je izvrsno prenijela genijalna Mare Milin s kojom sam već i prije radio i znao sam što mogu očekivati. Kao kulisa je izvrsno poslužio studio slikara Zlatana Vehabovića čiji rad naprosto obožavam! Moram priznati da sam jako zadovoljan krajnjim proizvodom kojeg smo dobili iz ovog snimanja - rekao je Ivan Alduk. Svaki model na fotografijama je unikatan i svaku vjenčanu haljinu Ivan radi prema mjerama klijentice, te u dogovoru s njom. Takvim individualnim pristupom dobiva se najbolji mogući rezultat, a to je zadovoljan klijent.

   

   

  1

   

  - Nit vodilja pri stvaranju prve Alduk Bridal kolekcije je bila očuvanje vizualnog identiteta kojeg godinama stvaram svojim pre-a-porter projektima. Iz tog razloga klasično  sam poimanje vjenčanih haljina lišio svih suvišnih i ponekad nepotrebno kičastih detalja. Romantična, ženstvena, glamurozna, ali povrh svega modno osviještena i moderna mladenka u centru je mog stvaranja i jako sam sretan što predstavljamo projekt kojim ćemo mnogima uljepšati jedan od njihovih najznačajnijih dana - izjavio je Ivan o samoj kolekciji i novoj liniji. Šminku na kampanji potpisuje Mihaela Dodić za Illamasqua Hrvatska, a frizuru Petra Bencek za Salon F.

   

  23411