Adidas Originals & J. Scott / dekada prva

  Već deset godina kreativac Jeremy Scott osmišljava posebne kolekcije za Adidas Originals - novom paletom šarenila Jeremy sugerira kombinacije sportskog i eklektičnog stila, kreacije koje su spoj udobnosti i fantastičnih motiva. Zvijezda novog lookbooka je poznata manekenka Ajak Deng.

   

  ADIDAS57 cr

   

  U svom jedinstvenom stilu, Jeremy je osmislio i tenisice koje imaju krila u niskoj, kao i varijanti s debljom potpeticom. Voljeli tenisice na petu ili ne, činjenica je da one i dalje osvajaju svijet mode, koji voli spajati krajnosti i nuditi nešto ugodno za nošenje, istovremeno pod utjecajem sportivo stila.

  Ovaj udoban modni moment sve je prisutniji u brojnim kolekcijama, pa su veste postale majice koje se nose uz pencil suknje, a trenirka obavezan element i u dnevnim kombinacijama. Osim cvijeća, tu su i motivi leoparda, kao i vez - Jeremy je još jednom, u ime obilježavanja prve dekade suradnje, osmislio ultra-šarenu kolekciju koja će zasigurno oduševiti brojne obožavatelje ovog brenda koji spaja retro i moderan izričaj.

   

  ADIDAS1 crADIDAS2 crADIDAS3 crADIDAS4 crADIDAS5 crADIDAS6 crADIDAS7 crADIDAS11 crADIDAS12 crADIDAS22 crADIDAS23 crADIDAS24ADIDAS33 crADIDAS35 crADIDAS55 crADIDAS56 cr