Acqua di Gioia EDT Armani

  - Snažan novi miris inspiriran je samim srcem prirode - elementima vode, zraka i sunca, utjelovljujući izvor vječne mladosti i sreće. Kroz osjetilno putovanje transformira savršenu harmoniju izvornog mirisa u svjetlost - objavila je kuća Armani o novom mirisu Aqua di Gioia Eau de Toilette koji će obilježiti ljetnu sezonu.

   

  1H5A5372 cr

   

  Miris predstavlja lakoću, asocira na ljetni mir i mirise mora i slanog zraka, a sve je to opisano nježnim esencijama među kojima se ističe vodeni jasmin, zaštitna nota ovog parfema. Gornje note pršte intenzivnim mirisima limuna Primofiore i pupoljka crnog ribiza, stopljenim s akordima krepke kruške i lista ljubičice. Kompoziciji eleganciju daju božur i jasmin sambac, a nakon toga polako se u bazi otkrivaju i cedrovina, cashmeran i smeđi šećer.

   

  1H5A2721 cr

   Emily DiDonato zaštitno je lice novog vizuala za Aqua di Gioia Eau de Toilette

   
  Bočica dočarava prirodu koja se neprestano mijenja: pijesak koji se stapa sa staklom, kamenčiće koje je more zagladilo toliko da su gotovo providni i koji su sasvim slučajno pronađeni na obali okupanoj suncem. Zahvaljujući prelamanju sunčevih zraka, njezina prirodna, ženstvena linija i novi mat finiš odišu unutarnjim sjajem. U plavo-zelenim dubinama suptilno se nazire kapljica vode; zelena i delikatna poput prvih proljetnih listova.

   

  1H5A4248 cr

  CIJENE:
  30 ml, 352 kn
  50 ml, 469 kn
  100 ml, 627 kn

  GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

   

  1H5A3332 cr

   

  1H5A1971 cr

    1H5A1445 cr