Username *
Password *
Remember Me

Simbol prirodne ljepote koji predstavlja osjećaje i strast, ruža je nježan, ali izdržljiv cvijet obavijen surovošću vremena i misterijom vječnosti. Žena i ruža otkrivaju beskonačne nijanse dvaju uzvišenih izraza prirode. Za tu misteriju koja ujedinjuje dva simbola koji posjeduju privlačnost želje i izazov opasnosti, Blumarine posvećuje svoj novi miris: Dange-Rose – objavila je kuća Blumarine.

 

 blumarine rose cr

Miris je mješavina intenziteta ruže iz Versaillesa, cvijeta koji može odoljeti mrazu da postane još ljepši, sa suptilnim, aromatičnim notama cvjetova bosiljka koji se zatvara unutar mističnih drvenastih nota. Po prvi puta parfumer Pierre-Constantin Gueros kombinira snagu, otpornost na mraz i intenzivnu boju ruže iz Versaillesa s aromatičnim bosiljkom.

 blumarine rose cr

Blumarine Dange-Rose pripada obitelji cvjetno-drvenasto-aromatičnih mirisa koji opisuje dinamičnu, modernu ženstvenost. Glavne note prikazuju snagu kroz aromatičnu moć cvjetova bosiljka koji se susreću s provokacijom ružičastog papra dok se miješaju s azijskim notama Nashi kruške. Note srca stabiliziraju se u Opasnoj ruži, komponenti čiji karakter definira Berusaiyu ruža, poznata kao ruža iz Versaillesa, a okvir čine note frezije i magnolije. U bazi se susreću meke i note kašmir drva, pačulija i bijelog ambera.

Blumarine Dange-Rose bočica napravljena je od stakla sa specijalnim čepom u crnoj boji. Prati prirodni oblik ružinog pupoljka.

Cijene:
Edp 30ml, 299,50 kn
Edp 50ml, 429 kn
Edp 100ml, 574,90 kn, Martimex

blumarine rose cr blumarine rose cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location