Username *
Password *
Remember Me

Svi smo mi svjesno ili nesvjesno izgradili, izabrali stil odijevanja: da sve bude u skladu, svom stylingu prilagodite cut, boju i frizuru. Dakle - ako je nešto u trendu, ne znači da dobro stoji svima, baš kao što je to s odjećom i cipelama. Najviše pažnje obratite na boju kose, ona je nit vodilja za odabir tonova koje ćete odjenuti.

Predlaže: Ana Kuštre @ ANEL

Bella Hadid Bulgari Fall Winter 2017 Campaign02
Bella Hadid @ Bulgari - speglana kosa uvijek je zavodljiva, moderna

 Crnke i plavuše imaju najveću slobodu kod odabira boja, pristaje im većina tonova. Prirodne smeđe predivne su u prirodnim i maslinastim tonovima. Dok intenzivne crvene, narančaste ili ljubičaste boje vole jednostavne, tamnije i hladne boje odjeće.

Šišanje je stvar stava, a ne odijevanja. Kratke su frizure idealne za sve opcije od dnevnih do profinjenih. S druge strane, dugom se kosom igrajte u svakoj prilici, imate je da biste mogli mijenjati frizure... Neka svaka prigoda ima drugačiju frizuru. Predlažem ležerne varijante za dan i odignute, za svečane trenutke, kako biste naglasili otvorena leđa ili ramena. 

Karlie Kloss Vogue China June 2017 Cover Photoshoot02
Karlie Kloss @Vogue China - avangardni krojevi pašu uz jednako neobičnu, geometrijsku art frizuru

Kovrčave kose ili pletenice same su po sebi jako naglašene frizure, kombinirajte ih s jednostavnijim stylingom kako biste izbjegli neukusno, to naravno nikome ne pristaje. Jedno je sigurno - ravna i sjajna kosa pristaje uz sve, spada u dnevnu ali je isto lijepa i na svakom svečanom komadu odjeće. To je klasik koji će uvijek biti nosiv, s volumenom ili strogo zapeglano. Nađite svoj stil, a kosa neka vam bude u skladu s njime, ujedno njegovana i lijepa. 

Karlie Kloss Vogue China June 2017 Cover Photoshoot02

Karlie u ženstvenoj varijanti - klasičan ton crvene izuzetan je adut za dan i noć

Karlie Kloss Vogue China June 2017 Cover Photoshoot02
Phase Eight - čipka voli raskuštranu punđu

 Bella Hadid Bulgari Fall Winter 2017 Campaign02
Bella u glamuroznom stylingu @ Bulgari

 MG 7429 web
Zlatna sirena Iris Rajčić u eteričnoj haljini Monike Sablić