Username *
Password *
Remember Me

Još uvijek joj se nije pritajio taj adrenalin, jer Loredana Bahorić @ CHARLIE proslavila je 30 godina izuzetne karijere izložbom-revijom LORI WAS HERE, prije par dana u zagrebačkom HDLU. Autorica fenomenalne, prepoznatljive estetike, koju je prenijela i sinu Tomislavu (uvjerljivo ide maminim stopama, u dizajnerskom smislu), ima onaj crno-bijeli arhitektonsko-perforirani moment u kojemu se sudaraju svjetovi. S jedne strane tu su eterične i prozirne, a s druge strane kompaktne, gotovo samostojeće teksture. Koje onda manipuliraju siluetu, mijenjaju je, iz svakog kuta, sve skupa više je artistički, no nosi se i u dnevnom, svakodnevnom smislu. To je, među ostalom, jedna od Charlie kvaliteta.

Branko Loredana i Tomislav Bahoric

Show na predstavljanju jubilarne kolekcije povodom 30 godina uspjeha brenda Charlie

Branko Loredana i Tomislav Bahoric
Loredana Bahorić na defileu


Uz reviju, predstavljeni su i vizuali koje potpisuju naši naj fotografi. Mare Milin, Mladen Šarić, Decker-Kutić...

Ovom prilikom autorica nam je otkrila svojih 5 najvažnijih stvari koje je je oblikuju, koje su joj najvažnije u životu.

Branko Loredana i Tomislav Bahoric
Lori, sin Tomislav i suprug Branko

1 PODRŠKA NAJBLIŽIH
Najvažnija mi je bezuvjetna podrška meni najbližih ljudi, bez koje ne bih mogla funkcionirati. Svi mi imamo određenu predodžbu o ljudima oko nas... koliko je ona vjerodostojna naprosto iskoči odgovor u nekom trenutku... U ključnim momentima vidiš koji su ONI PRAVI... Oni će se prepoznati i znati tko su.

2 INSPIRACIJA / MAŠTA
Ponekad se pitam... šta bi bilo da izgubim inspiraciju? Nezamisliv mi je život bez mašte... ne mislim samo u modnom smislu. Uvijek je tu negdje neka vizija, neka potreba za mijenjanjem stvari, sve bi mijenjala, oblike, situacije, stvari, .. nažalost neke ljude ne možeš promijeniti.

Branko Loredana i Tomislav Bahoric


3 DOBROTA
Kako sam apsolutno vizualni tip, godinama sam ljude procjenjivala po izgledu, mislim da većina kreativaca ima taj problem... No, s godinama sam se naučila da je ipak DOBROTA najvažniji faktor kojim se želim okružiti. I jedini relevantan kriterij. To je nešto što nikad ne gubi sjaj i traje...

4 MORE
More je nešto što me određuje u iskonskom smislu. Kad zatvorim oči, uvijek sam na moru, u nekoj maloj uvali, sjedim na kamenu, udišem ga... brojim valove, maštam o nečemu što je iza horizonta. Ima li bolje meditacije ?!

5  TOMI
Moj sin – samo jedna riječ u kojoj je sve sadržano.

Branko Loredana i Tomislav BahoricBranko Loredana i Tomislav BahoricBranko Loredana i Tomislav BahoricBranko Loredana i Tomislav BahoricBranko Loredana i Tomislav BahoricBranko Loredana i Tomislav BahoricBranko Loredana i Tomislav BahoricBranko Loredana i Tomislav BahoricBranko Loredana i Tomislav BahoricBranko Loredana i Tomislav BahoricBranko Loredana i Tomislav BahoricBranko Loredana i Tomislav BahoricBranko Loredana i Tomislav BahoricBranko Loredana i Tomislav Bahoric