Username *
Password *
Remember Me

Uređenje stolova posebna je interior kategorija – zna biti čarobna, podsjećati na bajku, party, vrtnu zabavu... sada smo se okrenuli suncu i cvijeću te donosimo nekoliko savršeno uređenih stolova, u znaku latica, snažnih boja i zelene u svim mogućim varijantama. Bilo da se radi o džungli na asfaltu ili šarenom vrtu, scena s tanjurima, neodoljivim šalicama i izabranim cvijećem izgleda fenomenalno. Interior dizajneri u proljeće savjetuju promjene, boje, cvijeće... odmah se bolje osjećamo, čim uvedemo neku sunčanu promjenu!

marksandspencer 750910


Pozdravite proljeće svježim cvijećem. Stavite ga negdje gdje često prolazite, na primjer na policu ili stol na kojemu jedete, to je instant poboljšanje kućne atmosfere – interior designer Charlie Thomas.


Boje i neki novi, prirodni motivi razveselit će vaš dom i učiniti ga nekako novim i osvježenim. Presložite stvari, pozabavite se onime što imate, izvadite taj šareni servis za stol koji čuvate za posebne dane – osjećat ćete se posebno! – interior designer Katherine Ogilvie.

Foto: Marks / Spencer, prshots

marksandspencer 750910

Crno-bijeli minimalizam psa zelenim efektima

marksandspencer 750910

Dašak indijske vintage kulture - brončana nijansa daje mu posebnu draž

marksandspencer 750910
Veselje počinje s jarkim bojama - meksička stilska priča baš je zavodljiva!

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location