Username *
Password *
Remember Me

Noć dizajna u zagrebačkom concept storeu Hysteria bila je u znaku grčkog nakita Aumorfia. Suradnja vlasnice Hysterie Saše Maksimiljanović i novog brenda postavljena je u Parizu na nedavno održanom CUBE showroom-u.

A series VV cuff 1


Aumorfiu potpisuje Theano Ravazoula-Potamianou.
Aumorfia nije stvarna riječ, to je pojam izmišljen da prenese razmak između grčkih riječi "ομορφιά" (ljepota) i "αμορφία" (bez oblika). Priložiti ljepotu objekta koji se, usprkos strogom geometrijskom karakteru, nastavlja transformirati, teče s tijelom i prihvaća niz oblika i oblika. Aumorfini komadi pokušavaju biti nešto više od modnog dodatka.
Aumorfina "A_series" sastoji se od avangardnih komada s jakim karakterom za pojedince s jedinstvenom, beskompromisnom osobnošću i istinskim stilom. Izrađena je od čiste kože s glatkim, baršunastim dodirom, što je rezultat dvostranog procesa bojanja, koristeći biljne boje. "A_series" kolekcija će se beskrajno transformirati u kontinuiranoj potrazi za usvajanjem forma i oblika koje svemir i priroda trajno stvaraju.
Statement komade nakita iz svih Aumorfia kolekcija od ovoga tjedna možete ekskluzivno pronaći u concept storeu Hysteria u Teslinoj 9 te usput otkriti novu Maks kolekciju.

A series VV cuff 1A series VV cuff 1A series VV cuff 1A series VV cuff 1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location