Username *
Password *
Remember Me

Bijela, nijansa šampanjca i vanilije nijanse su prve kolekcije vjenčanica domaćeg brenda Nebo koji radi već 25 godina.

Nebo 8


Kampanja „Doba romantizma“ prikazuje snene, nostalgične prizore, a ključna riječ jest Povratak - povratak u doba romantizma, u vrijeme nježnosti jer romantizam je uistinu, drugo ime za čežnju i slutnju. Raskošne svilene haljine, dražesne gospođice, brižne i drske kao da prizivaju slike tajanstvenih dana prohujalih s vihorom, romanse nikad ispričane, nehajne draži kojima odgovaraju nehajne želje... Slike su to koje se izmijenjuju u 'slow motionu' dok promatramo metre i metre prozračnih tkanina što se obavijaju u  neodoljivu siluetu, pa se slijevaju u naborima i volanima milujući tijelo svojom podatnošću... - NEBO.

 

Foto: Silvija Dogan, make up: Petra Sever, kosa: Mijo Majhen, modeli: Katya (Colors model menagement), Sara Dj. i Ana C. (Talia model), nakit: Irena Vučinić Jewelery.

 

 

 Nebo 8

Kolekcija je izrađena od svile, birane čipke i efektnog tila, detalji su minimalni, struk je naglašen, a silueta ženstvena i senzualna. Uz razne nijanse bijele, iskorak je u puderasto rozoj ili rumenilo boji u kojoj nabori na haljini izgledaju još i nježnije, a cjelokupni dojam upravo je jednostavan i melankonično dražestan – objavila je kuća NEBO.

Nebo 8Nebo 8

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.