Username *
Password *
Remember Me

Znate one slatke šoseke od tila? Luka Grubišić kod nas je poznat upravo po njima, pa i ovoga puta na Fashion.hr pisti Zagrebačkog velesajma donosi finu paletu ovih sladolednih kreacija. No, umijeće izbalansirane konstrukcije predstavlja i na ozbiljnim red carpet haljinama. Osim njega u subotu su se predstavili i Ines, Marina Design te Zoran Aragović. Zoran se vraća super-šarenilu, girlie stilu i strip junakinjama, dok s Divljeg Zapada stiže Ines Atelier i njezina seksi kaubojka. Arileo je na strani eterične ženstvenosti, neodoljivi su njihovi listići na prozirnim bluzama.

 arileo22

Luka Grubišić ima jedan morski recept – kolekcija Fruti di mare (plodovi mora) djeluje apetitlih i ozbiljno elegantno na momente. Iako je podloga humor, što Luki super ide, konstrukcijski gledano autor se dao na posao i pozabavio ozbiljnim formama. Sve to umotao je u šareni papir s prugama i škampima. Luka je nastupio ovoga puta solo, sa svojom odličnom stilskom formulom. Motive je radio u suradnji sa Sanjom Ivan, nakit potpisuje Marija Sjauš Baždarić, a styling Saša Joka.

 arileo22
LukA

 

arileo22
LukA

 

arileo22

Zoran Aragović / BiteMyStyle – kolekcija podsjeća na vitrinu sa sladoledima: tu su tirkizi, pastelne roze i narančaste, žute... Sve skupa nadograđeno je volanima jer ples forme je bitan. Udobnost je proširena volumenom i nabrijana Minnie aplikacijama. Rezultat? Fora cirkus koji možemo nositi svaki dan.

 

 arileo22

Ines Atelier predstavlja kolekciju Eclipse Blossom – poželjeli smo uzeti njezinu robu i otići na Divlji Zapad... super kožne suknje, casual denim, te neke cool zagasite crvene, haljine koje se omotavaju oko tijela i zakovice prava su stvar.

 

arileo22
Marina Design otkriva artističku stranu na klasičnom T-shirt kroju, plus predstavlja torbe brenda Ruke.

 

arileo22
Arileo – proljeće u bijeloj, najnježnijoj varijanti.

 

 

 

 

 arileo22
Ines

 

arileo22
LukA

 

arileo22
Ines

 

arileo22LukA

 

arileo22
Ines

 

arileo22
Ines

 

arileo22
Zoran Aragović

 

arileo22
LukA

 

arileo22
Zoran Aragović

 

arileo22
Zoran Aragović

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location