Username *
Password *
Remember Me

Da princeze šeću našim ulicama i piju kavicu na suncu subotom ujutro, nosile bi haljine Ivice Skoke. Poznati dizajner pokazao je prije par dana na Fashion.hr pisti Zagrebačkog velesajma izuzetno romantičnu, ženstvenu kolekciju potpisanu vrhunskom izradom koja koketira s Haute couture tehnikama. Haljine su snene, djeluju gotovo teatralno, odgovarale bi u, na primjer, nekoj  Disney bajci.

SKOKO1


Ovoga puta posvetio sam se pastelnoj ženstvenosti, koristim sam divne svile i svilene brokate s apstraktnim printevima. Donosim spoj nježnih prozračnih materijala u kombinaciji s neobičnim 3D čipkama, i to sve iskuljučivo na haljinama - izjavio je Skoko za Budi.in.


Riječ je o haljinama midi i maxi duljine, raznih širina i formi, od onog inspiriranog New Lookom do sirena stila. Zanimljiva je i kombinacija 3D tekstura na gornjem djelu, kao i krila na rukavima, koji ponegdje podsjećaju na osamdesete. Kolaž eteričnih struktura kreira bajkovitu siluetu. Raskošno razrađena formula donosi čarobnu viziju dame koja je spremna i za gala večeru. Za inovativni make-up pobrinula se Skokina suradnica Ivana Bilandžija-Billy.

 

 SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1SKOKO1

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.