Username *
Password *
Remember Me

Iako sam osnivač branda više ne radi kolekcije pod svojim imenom, već ih sada potpisuju kreativni direktor Nicola Formichetti i modni dizajner Sébastien Peigné, Thierry Mugler postavio je temelje koji su čvrsti i danas.

mugler16

Futuristički, snažno i moćno – žena je božica iz budućnosti odjevena u skulpturalne krojeve jednostavnih boja i naglašene figure. I oko toga se sam Mugler ne treba brinuti, ova dvojica lako će hodati u "njegovim cipelama".

Nova resort kolekcija promovira bijelu, crvenu, crnu i sivu boju, pod snažnim utjecajem japanske kulture. Struk je obavezno naglašen, ramena snažnija, ponekad ublažena oblim linijama koje ipak figuru čine širom, nekako ozbiljnom i uvjerljivom. Linije su stroge, a elementi minimalistički.

Iako su kreacije apsolutno nosive u svakodnevnom životu, Mugler pravila su uvijek ista: budućnost se dešava sada. Kao što je i sam dizajner radio još davne 1992. godine u legendarnom spotu "Too funky" Georgea Michaela, gdje je potpisao odjeću, styling i režiju.

Foto: Frederik Heyman


mugler2mugler3mugler4mugler5mugler6mugler7mugler8mugler9mugler10mugler11mugler12mugler13mugler14mugler15mugler17mugler18mugler19mugler20mugler21mugler22mugler23mugler24mugler25mugler111OPEN

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location