Username *
Password *
Remember Me

Dizajneri Jure Perišić i Silvio Ivkić koji već sezonama nastupaju kao Coded Edge, najavljuju zaokret u umjetničkom radu i suradnju s umjetnicom Martinom Miholić.  

Second Skin WEB 1


Iako u ovom trenutku svjesno odabiremo ne navoditi direktne reference, primjećujemo kako granice, u najširem značenju riječi granice, koje su nam nametnute ali i one koje ponekad svojevoljno prihvaćamo bilo iz inertnosti, straha ili lucidnog prepoznavanja konteksta, postaju sve opipljivije, bliže i počinju urastati u naše tkivo u našu kožu. Postaju dio nas, postaju našom drugom kožom – komentiraju Jure Perišić i Silvio Ivkić.


Performans kojeg spremaju u suradnji s Martinom Miholić iskaz je neprihvaćanja klaustrofobičnog stanja u društvu, ističu Jure i Silvio, a glazbu za ovaj modni performance radi  graveyard pop band Side Project. Sve skupa uskoro ćemo vidjeti na Fashion.hr pisti Zagrebačkog velesajma.

 

 Second Skin WEB 1Second Skin WEB 1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.