Username *
Password *
Remember Me

Techmania se kod nas inače odnosi na neke cool gadgete, ali ova boja stvarno zaslužuje imati taj predznak! Lauren Bowker kreirala je boju za kosu koja mijenja boje, ovisno o temperaturi okoline i onoga tko je nosi. Polu-trajna boja prozvana je Fire, razvijena je u londonskom laboratoriju kompanije The Unseen. Predstavljena je prvi put na pisti londonskog tjedna mode i biti će krajem ove godine na tržištu dostupna je u niz kolorističkih varijanti. Može mijenjati boje poput duginih ili one nježne, pastelne.

fire


Za Dazed je Lauren izjavila: - formula zapravo mijenja strukturu, što rezultira promjenom reagiranja na svjetlost i vizualnom promjenom nijanse - .


Lauren Bowker u modnim krugovima zovu The Alchemist, poznata je po korištenju kemijske tehnologije. Ovdje je inspirirana načinom na koji tekstil, pod utjecajem vlage i temperature u zraku mijenja boje.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.