Username *
Password *
Remember Me

Asocijacija na kino uglavnom je masa ljudi, no novi Boutique Cinema, sinoć otvoren u zagrebačkom Kaptol Centru čista je suprotnost: riječ je o manjim, dizajnerski uređenim dvoranama, sa stolnim lampicama koje sugeriraju atmosferu dnevnog boravka. Kao kod kuće djeluju i drugi simpatični detalji poput tapete s ukrasom biblioteke i knjiga, a sve skupa dizajnerski potpisuju Dean Franić i Saša Šekoranja. I dok šank izgleda kao Las Vegas, sa silnim vintage lampicama i ukrasima, a fotelje kao iz boudoira neke grofice, iza svega se krije superiorna tehnologija - ovo je prvo lasersko kino u regiji.

 butikcinema1

Boutique Cinema je polivalentni prostor, namijenjen i koncertima te drugim klupskim programima. U tehnološkom smislu, prostor je opremljen Barco laserskim projektorima: tehnologija koristi plavi laser i fosforni wheel koji stvaraju puni spektar boja te visoku kvalitetu slike, prema pravilniku svih digitalnih kina u svijetu.

 butikcinema1


Od 23. veljače prikazuju se „Osnivač“,  „Captain Fantastic“ „Ja, Daniel Blake“, modni dokumentarac „Prvi ponedjeljak u mjesecu“, Mooreov „Gdje je sljedeća invazija?“ te „T2 Trainspotting“,  „Moonlight“, „Lav“, igrani film za djecu i obitelj „Anka,“.
13. ZagrebDox je na programu Butique kina od 26. veljače do 5. ožujka.

 

 butikcinema1butikcinema1butikcinema1butikcinema1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location