Username *
Password *
Remember Me

Sanja Varlaj i Ivana Mišić- Lokar, iskusne poslovne žene u području biznisa kozmetike, promijenile su tržište ljepote i frizerskih salona - jedinstveni projekt na tržištu pod imenom Bizfriz funkcionira već više od godine dana. 

SVIM tim je jedini tim profesionalaca ove vrste u Hrvatskoj. Nakon više od 20 godina suradnje s vlasnicima i zaposlenicima salona, kroz savjetovanja, razgovore, edukacije i ankete na tržištu, rodila se ideja o tome kako dati posebnu važnost ovoj struci u Hrvatskoj i regiji upravo u smjeru koji će je učiniti cijenjenom i prepoznatom na tržištu te čvrstom i stabilnom u poslovanju – istaknula je Sanja Varlaj. -  Klijenti će imati puno ozbiljniji doživljaj struke, samim time i veće poštovanje - . 

Prvi cilj projekta  Bizfriz je podići nivo struke u beauty industriji na viši nivo te svijest samih vlasnika salona koliko je poslovna edukacija, uz stručnu, važna za uspješno poslovanje – Ivana Mišić - Lokar.

Sve o sljedećoj radionici možete saznati ovdje.

 IMG 3820


- Za konkrento poslovanje i razvoj poduzetništva u 21. stoljeću neophodna su poslovna znanja i vještine. Stoga nudimo kompletnu potporu u vođenju i formiranju profitabilnog i stabilnog poslovanja koji uključuje: organizaciju poslovanja i sitematizaciju procesa rada, efikasne marketinške alate individualizirane za svaki salon, izradu projekta maloprodaje, radionice za bolju komunikaciju s klijentima i unutar tima; edukacija iz financijskog segmenta poslovanja i mnoge druge. Naša je posebnost i izrada "Sistematskog pregleda salona" odnosno posebna analiza prednosti i nedostataka te prilika i prijetnji na tržištu. Ovo je prvi korak za svakog vlasnika salona za bolje i uspješnije poslovanje! - .

 

IMG 3820
Osnivačice projekta Bizfriz Sanja Varlaj i Ivana Mišić - Lokar

 

Rekli su o BIZFRIZ projektu:
FS  COOL, Zagreb,  Hata Novalija:" još jednom čestitke za BIZFRIZ projekt i preporuka svim frizerima u Hrvatskoj da iskoriste ovaj projekt za zdrave temelje svoga uspješnog poslovanja."

FS "Merlinka", Karlovac, vlasnik Ivica Pavlačić: "Novi fantastični projekt za frizere".

Časopis , portal, festival "Hairstyle news", Denis Vidović: " Sa Sanjom i Ivanom surađujem jako dugo. Njihovo znanje o vođenju poslovanja i iskustvo u radu sa frizerskim salonima izvrsna je preporuka za BIZFRIZ projekt. Ovakva vrsta dodatne edukacije potreban je svakom salonu"

Frizerska hiša i Akademija "STEVO", Ljubljana, vlasnik Stevo Pavlovič: " Izvrstan projekt koji nama frizerima daje priliku da se dodatno educiramo o organizaciji i vođenju poslovanja , marketingu te svemu ostalom što nije naša struka a važno je za uspješno poslovanje".

 

IMG 3820

 

 FS OKEJ, Zagreb, vlasnica Mirjana Jurjak: "BIZFRIZ je odličan program za svakog frizera koji želi napredovati i povećati kvalitetu usluge u svom salonu. BIZFRIZ je dobri duh koji je tu kad zapneš i otvara vrata koja nisi vidio."

Kozmetički salon STUDIO HB, Zagreb, vlasnica Branka Habek: "Konačno je osmišljen projekt od stručnih žena  koje poznaju našu industriju i imaju veliko iskustvo u vođenju i organizaciji ljudi i poslovanja , marketingu i prodajnim vještinama. Jedino ako se mi vlasnici salona stalno educiramo možemo biti dugoročno uspješni. Bravo!"

FS “Allure”, Sesvete, Igor Čerkez : “Čestitam vam i ovo je super prilika da dignete frizersko poslovanje na viši nivo ne samo grada nego države i čitave regije.”

FS LA SALON, Zagreb, Maja Sokolić Katić, “U potpunosti podržavam ovaj projekt i misli da to treba ponuditi svakom tko se bavi uslužnom djelatnosti”

FS Backstage, Mandala, Zagreb ,Darko Purić, “Krajnje je vrijeme da se frizerstvu podigne kvaliteta, a samim time i stupanj cijenjenosti. Jedan od alata za to su svakako poslovni seminari koji daju širu sliku mogućnosti i kapaciteta frizerskog salona. Frizer i vlasnik frizerskog salona uz stručno znanje svakako moraju posjedovati i menadžerske vještine.”

FS Tempora, Zagreb, Iva Vrdoljak: “ovaj projekt je hvalevrijedan, mogu samo reći da žalim što ovakvog nečega nije bilo kada sam otvarala salon”

FS Kefa, Zagreb, Mario Treščec, : “Sretan sam što je pokrenut ovakav program i potpuno ga podržavam ”

FS Sananda, Split, Joško Tafra: “odličan program, potreban našoj struci I neophodan za svakog uspješnog frizera”.

 

 IMG 3820IMG 3820