Username *
Password *
Remember Me

Efekti su danas must have na naočalama, naročito ako se radi o sunčanim modelima. Novost je Police kolekcija koja ima zrcalne efekte, za proljeće 2017., dok je brend Izipizi najavio dioptrijske varijante koje blokiraju takozvano plavo svjetlo naših omiljenih gadgeta. 

 IZI PIZI 3 cr

Prema nekim procjenama čovjek u prosjeku provede 50 sati tjedno pred televizorom ili za računalom, odnosno koristeći smartfone i tablete i igrajući video igrice. Gotovo svi ekrani ove vrste koriste LED pozadinsko svjetlo te emitiraju tzv. „plavo svjetlo“ poznatije pod nazivom visoko energetsko vidljivo svjetlo (HEV - High Visible Light), gotovo opasno kao i ultraljubičasto svjetlo.
Izipizi zato donosi Screen Range naočale za ekran s lećama koje filtriraju 40% „plavog svjetla“ s tankih ekrana. Naočale za ekran mogu biti bez dioptrije i sa dioptrijom za čitanje od +1 do +3, a dolaze u tri oblika i u deset boja. Kolekcija Screen Junior, za djecu od 4 do 9 godina, dolazi u tri oblika i devet boja.

 

 IZI PIZI 3 cr
Linija Police Flow ima zanimljiv dizajn - prednji dio okvira u aviator obliku izrađen je od ravne, sjajne maske.

IZI PIZI 3 crIZI PIZI 3 cr

 

 IZI PIZI 3 cr
Replay

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.