Username *
Password *
Remember Me

Abyss je ime nove kolekcije našeg vrhunskog modnog majstora Borisa Pavlina, a kampanja kroz hidratizirani objektiv Franje Matkovića donosi priču s dna mora. Romantika, prolaznost i mir koji se može osjetiti samo ispod površine mora čine atmosferu još jedne kolekcije divnih vjenčanica.

 Pavlin 1


Vizualno inspirirana koraljnim grebenima i davno potonulim tajnama koje isti čuvaju, kampanja postaje mali prozor u Eliotovu Pustu zemlju u kojoj se dizajner poigrava s uobičajenim shvaćanjem romantike i konačnosti. Modna fotografija ovdje je tako poslužila kao medij za transformaciju prepoznatljivih stihova u krajnje stiliziranu mizanscenu – prostor između mašte i literarnog predloška.


Kao i uvijek Pavlin pri izradi koristi tehnike Haute couture kategorije, što znači delikatan i dugotrajan ručni rad, reljefne teksture, biseri protkani kroz teksturu tkanine... Forma je jednostavna, naglasak je na teksturi koja gledatelja ostavlja bez daha, a nositeljicu pretvara u morsku boginju stila.


Suvremenog Phlebasa utjelovila je Lidija Lešić, za make up i kosu zaslužna je Sanja Agić, a asistentice na setu bile su Mateja Presečki te Tanja Kanazir.

 Pavlin 1Pavlin 1Pavlin 1Pavlin 1Pavlin 1

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location