Username *
Password *
Remember Me

Reebok i strastvena zagovornica zdravog i aktivnog načina života, Gigi Hadid, bili su domaćini inspirativnog eventa #PerfectNever Revolution čiji je cilj pozvati žene iz javnog života da se suprotstave nedostižnim i nametnutim standardima savršenstva. U panel diskusiji, pored Gigi, sudjelovale su i Aly Raisman – Reebok atletičarka i osvajačica brojnih sportskih priznanja, Lena Dunham – glumica, spisateljica, redateljica i zvijezda popularne serije Girls te suosnivačica LennyLetter.com, Jessica Mendoza – voditeljica na američkom ESPN-u te bivša igračica softballa, Ruby Rose – glumica te Zoe Kravitz – glumica i glazbenica, čija su osobna iskustva i priče redefininirale percepciju savršenosti.

Gigi Reebok PerfectNever panel


Sve sudionice Reebok konferencije složile su se kako je važno razviti svijest o vlastitim nedostacima, jer nas upravo razlike čine onakvima kakvi jesmo. Kampanja #PerfectNever utjelovljuje žensko poimanje važnosti, vjerodostojnosti te iskrenosti prema samome sebi. Zoe Kravitz naglašava potrebu da se žene suoče sa činjenicom kako nisu savršene i da to postane vrijedno slavljenja.
Učeći kako “mijenjati frekvenciju” i vratiti kontrolu nad vlastitim životom, Hadid je otkrila da su upravo nedostaci ono što joj je pomoglo da postane boljom verzijom sebe – tek kada ih je prihvatila, mogla ih je iskoristiti kao motivaciju za vlastiti uspjeh. Iz tih iskustava, zajedno s Reebokom, ovom diskusijom želi motivirati i osvijestiti žene kako valja prihvatiti vlastite nesavršenosti i na koji način osnažiti svoju unutarnju ljepotu, snagu i odlučnost.

Gigi Reebok PerfectNever 5


Komentirajući #PerfectNever revoluciju, Inga Stenta, senior direktorica za razvoj u Reeboku, navodi kako je nova kampanja snažna ekspresija Be More Human filozofije. Reebokova misija je osnažiti ljude kako bi bili najbolja verzija samih sebe i to ne samo u fizičkom i mentalnom, već i u socijalnom smislu.

- Naš cilj je ujediniti i inspirirati žene kako bi se suočile s nametnutim i nerealnim očekivanjima – izjavila je Inga Stenta.

Classic Leather Diamond BD5757

 

Reebok PerfectNever Panel

Reebok PerfectNever SIX 02 Olivia Culpo

Reebok PerfectNever SIX 02 Olivia Culpo Hannah Jeter

Reebok PerfectNever SIX 02 Shanina Shaik Hannah Jeter Olivia Culpo

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location