Username *
Password *
Remember Me

Damir Begović i Domagoj Štimac, odnosno dvojac TWINS, sinoć su predstavili novu kolekciju u zagrebačkom Centru Kaptol, u sklopu showroom koncepta Fashion Week Zagreb/Cro a porter. Donosimo top stilske momente njihove nove ponude koja je, kako kažu, inspirirana Zagrebom. Uvijek oni ističu lokalitet na svojim kreacijama, no sve su više definirani, skoncentrirani, a da pritom ne gube svoj stilski značaj. Osim toga showroom prezentacija, nakon koje se stvari mogu odmah kupiti, i zahtijeva od autora da ponudi nešto nosivo, a opet posebno, servirano na vlastiti način. A ovaj je dvojac među onima koji se ističu po damskom stilu od samih početaka, no njihova velika cura svakako ima dobar smisao za humor! Kad prebaci finjak krzno preko ramena, otkriva funny detalj, baš u stilu ovih naših kreativaca...

ZF 3649


1. Jeste li vidjeli na vratima toaleta one vintage znakove curice i dečka? Twinsi su baš te oznake, na njihov simpatičan i originalan način, koristili kao broš i to na finoj haljinici koje se ne bi posramila niti neka kandidatkinja iz svijeta politike... No nisu se zaustavili na ikonama intime – tu je niz retro broševa koji se mogu naći isključivo kod pravih kolekcionara.

2. Njihove već klasične haljine dolaze u snažnim tonovima, a sve skupa damski zaokružuju krzneni detalji u kontrastnim bojama.

 

ZF 3495


3. Androgini stil odveo ih je u rekreiranje sakoa i hlača, a na sve skupa ide jednostavna majica s motivom sata... da ne zakasnite na sastanak. A kad taj klasičan kostim želite začiniti, tu su dugačke crvene rukavice.

4. Hrelić majica – natpis je u zlatnoj boji, ironija na vintage shopping destinaciju gdje čovjek može kupiti sve, od igle do aviona.

5. Kaputi – Twinsi već tradicionalno imaju super kapute, a najpopularniji su oni raskošne siluete i s detaljima od krzna koje prati nijansu samoga kaputa. Želite nešto sa šal kragnom? Da, imaju i to.

Dečki su se novim kreacijama predstavili u sklopu showrooma koji je prodajnog karaktera, sve što je viđeno na prezentaciji, odmah se može kupiti. Sve skupa smješteno je u prostoru bivšeg Marks & Spencera, u centru Kaptol, radno vrijeme je od 9 do 21 h.

ZF 3485ZF 3513ZF 3608ZF 3631ZF 3666ZF 3669ZF 3676ZF 3689ZF 3712ZF 3731

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

 1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location