Username *
Password *
Remember Me

Patite na palete? Stigle su u naše drogerije četiri nove – dvije su sjenila, dvije ruževi. Ovo je praktičan način da si tijekom dana mijenjamo boju usana ili nadogradimo smokey, jer kako se večer približava, tako je i make-up poželjno snažniji. Palete sadrže i adekvatan kist koji će ravnomjerno rasporediti teksturu i optimalno je blendati. Ako ste za eksperimentiranje, isprobajte više ruževa, odnosno izaberite nekoliko nijansi iz palete za custom made lipstick!

Loreal Paris Color Rich palette  Red O cr

L'Oreal Paris Color Riche Lip Palette, paleta ruževa za usne, dolazi u dvije varijante. Jedna je jača, ima opojne crvene tonove, druga nešto diskretnija, više prirodnog tona usana. Cijena je 99,90 kn.

Loreal Paris Color Rich palette  Nude O cr

 

Maybelline New York paleta sjenila The nudes dobila je i svoju tamnu varijantu, The rock nudes. Teksture su u kombinaciji mat i sjajnih. Ovoga puta nježni su tonovi u kombinaciji make-up simbola noći - ljubičaste i plave. Cijena: 94.90 kn.

Maybelline New York Palette - the Rock Nudes O crMaybelline New York Palette - the Rock Nudes Z


Rimmel Magnif'eyes paleta također ima odličnu kombinaciju nijansi za niz smokey kreacija - ništa bez divnih večernjih, snažnijih tonova i vječito inspirativne zlatne. Cijena je 79,90 kn.

HR Mag Eyes Open 1 Final79.90kndrogerije
Rimmel Magnif'eyes

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location