Username *
Password *
Remember Me

Od haljine s perjem do slastica - najtamnija od tamnih obojala je chic kreacije, seksi štikle, ali i predivne torte predstavljene ovih dana na zagrebačkim eventima. Mala crna haljina dobiva ponekad i novu dimenziju – kroz ljubičastu i plavu ili je pak oplemenjena čipkom. A kad vam dosadi, tu je njezina suparnica iliti konkurentica, bijela i nježna, također optočena delikatnim detaljima. Jeste li za tamnu stranu slastica? Igru predvodi crna torta, pa naravno kad nam je čokolada u fokusu.

Malai 1
Zagrebački Malai concept store nudi cool stvari za ljubiteljice hot trendova

Malai 2Guess 3
Guess je proslavio 10 godina u Hrvatskoj i pripremio super proslavu

Guess torta

Brend je predstavio i posebnu tortu

Guess 9

 

Advent u Klovicevim dvorima-18 cr

Klizanje je fun ovih dana - pokazala je i simpatična Sara iz Klizačkog kluba Medveščak, na predstavljanju Adventa u Klovićevim dvorima.

- Uključili smo se u program Adventa u Zagrebu jer smo sigurni kako našim posjetiteljima možemo ponuditi odličan program. Imamo najljepšu pozornicu u gradu, nudimo sjajan izložbeni postav za vrijeme Adventa u Galeriji, imamo odlične programe i umjetničke radionice za djecu, a zabave na platou Gradec neće nedostajati. Advent u Klovićevim dvorima sasvim sigurno će ovaj dio Gornjeg Grada obilježiti na turističkoj karti Zagreba i dodatno obogatiti i oživjeti ovu povijesnu lokaciju - izjavio je ravnatelj Galerije Klovićevi dvori Antonio Picukarić.

bambi

Adventi na gornjem gradu uključuju i Grič gdje se očekuje i nastup Bambi Molestersa

 

Sandra Vranješ Milić
Sandra Vranješ na slatkom eventu u slastičarnici Magnolia

Magnolia slastice image 2Magnolia slastice image 5DJ Ella

Dj Ella na otvorenju draguljatnice Malalan: jučer je u zagrebačkom Ban centru otvorena draguljarnica koja nudi Bulgari nakiti satove, nakit Pomellato, Pasquale Bruni, Dodo i Marco Bicego, Mikimoto bisere, Breitling satove…

Jelena Veljaca 2
Jelena Veljača

Mara Bratos
Mara Bratoš (beauty; kosa Ana Kuštre, salon Anel, make-up Ena Čavlović)

 

CBA 2016
Vanja Ljubić urednica mode, Kristina Krepela i Aleksandra Orlić glavna urednica Cosmopolitana na Cosmo beauty awards

 

Marijana Batinic  Remington

Remington, proizvođač uređaja za stiliziranje kose i uljepšavanje tijela na eventu „Remington  24/7 Lifestyle, 24 hours hairstyle“ predstavio je novitete iz svijeta ljepote, a na svojoj kosi  isprobala ih je i poznata voditeljica Marijana Batinić.

Vlatka Kolarovic
Vlatka Kolarević sinoć u galeriji Velvet gdje je predstavljeno 22. izdanje pulskog festivala knjiga i autora – poznati Sa(n)jam knjige u Istri.