Username *
Password *
Remember Me

Showroom prezentaciju nove kolekcije održala je sinoć u zagrebačkom Kaptol centru naša dizajnerica Jelena Holec, u sklopu projekta Fashion Week Zagreb/Cro a porter. Jelena nastavlja svoju futurističku ženstvenu priču s naglaskom na slim haljine i kapute, optočene volanima, pliseom, naborima i krznom.

 ZF 8647

1. Elegantna budućnost – djevojke kao da su stigle s neke futurističke zabave u stilu dvadesetih, haljine su plesne, komotne, nadograđene transparentnim i ručno nadograđenim detaljima.

2. Boje – skala od tona lavande, preko patlidžana pa sve to najtamnije duboke ljubičaste, gotovo crne. Opojni tonovi asociraju na royal stil i Jeleninoj kolekciji daju stilsku snagu i moć.

ZF 8844

3 Sitni volani naglašavaju ženstvenu siluetu - Jelena figuru naglašava sitnim volanima i pliseom, ali i posebnim slaganjem tekstila, koji ocrtavaju dinamičnost. Fino se smještaju na ramena, grudi, bokove, rubove... i pritom čine sklad i cjelovitost figure i forme.

4 Print – autorica se igra crtarijama koje prvo radi na kompjuteru, a potom ih posebnim tehnikama slaže na tekstil. To je postala njezina karakteristična crta koju uvijek uspješno naglašava - ovoga puta poigrala se eteričnim, dimnim motivima koji donose njezin ekspresivan stil.

 

 ZF 8751ZF 8760ZF 8765ZF 8782ZF 8805ZF 8836ZF 8843ZF 8858ZF 8884

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

 1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location