Username *
Password *
Remember Me

- Na policama Borovo prodavaonica početkom mjeseca pojavile su se nove Startasice. Ali gumene. Povijest već znaju svi - nastale su 1976., izvorno dizajnirane za igranje stolnog tenisa. Platnene, kožne a sada i gumene, niske i visoke tenisice s gumenim potplatima izrađene su od prirodnih materijala, pamučnog platna, kože ili prirodne gume – objavio je danas Borovo.

19591 Gumeni startas Red creative 3


Kroz godine su dobivale razne modne inačice, niske, visoke, raznih uzoraka ili dodataka kao mašne ili šljokice, postale su nezaobilazni komad obuće koji savršeno nadopunjuje razne modne kombinacije.

 

19590 Startas pink creative 3


Dizajn, maštovitost, ali i kvalitetu u posljednjih godinu dana pohvalili su mnogi - Vogue, InStyle, New York Times...
Za sve ljubiteljice, ali i ljubitelje Startasa, predstavili su kiša-friendly model: gornjište i potplat su od gume, unutrašnjost je od toplog filca.
- Unisex boje za nju i njega, crvene, crne, plave i maslinasto zelene. I jedne roze samo za nju. Veličine od 36 do 42 za nju, i od 41 do 47 za njega. Modeli za nju i njega po cijeni od 349kn dostupni su u slijedećim prodavaonica Borovo: Zagreb - Trg E. Kvaternika 3, Zagreb - Dubrava 33, Zagreb - Pothodnik, Zagreb - Tratinska 73, Zagreb - Ilica 142, Zagreb - Preradovićeva 16, Velika Gorica - Zagrebačka ulica 4, Osijek - Trg A. Starčevića 12, Vinkovci - Kralja Zvonimira 1, Vukovar - J.J.Strossmayera 5, Šibenik - Kralja Tomislava bb, Split - Krešimirova 2, Zadar - Široka ulica bb, Rijeka - Korzo 12 – javljaju iz Vukovara.

 

19593 Gumeni startas black creative 319595 Gumeni startas Olive creative 3Gumeni startas Blue creative 3

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location