Username *
Password *
Remember Me

- Ove nedjelje, 27.11. u zagrebačkom Muzeju prekinutih veza na Gornjem gradu, od 14 h pa dok traje, rasprodajem fotografije koje su formatom, izborom papira i načinom izrade dostupne džepovima mnogih – poziv je Mare Milin, jedne od naših najboljih fotografkinja čiji nježan, eteričan stil krasi niz modnih editorijala i  kampanja, ali i klasičnih fotografija koje prostoru daju bajkovitu dimenziju.

IMG 3949


U našoj zemlji/društvu vladaju uglavnom negativni stavovi spram kupnje fotografije: što će mi nešto tako realno na zidu?, to mogu i sam/a snimiti, imam i ja aparat, to previše košta, to je premasovno, zašto bi imao/la ono što svi imaju? ... itd.

 

buvljak diklo kolor 02


Ja kažem, sami izgovori.
U ime prekida veze s praznim zidom, radim jednu akciju: baš u Muzeju prekinutih veza, točnije u caffe-u te institucije, radim jedan nedjeljni foto buvljak. Na njemu prodajem svoje radove koji imaju dekorativnu notu i na kojima se "oči odmaraju".
Riječ je o, na licu mjesta, suhim žigom i potpisom, te datiranjem u olovci, malim, srednjim i malo većim formatima.
Svaki od njih dolazi u 1-3 primjerka, u ovoj ediciji. Dakle, vrlo male serije.
Plus 50% rasprodaja svega što je preostalo od sličnog buvljaka, prošle godine.
Plus 2+1 princip, dvije kupiš, treću dobiješ.
Plus izvrstan glazbeni background koji stvara Ana Antonova.
Plus minglanje, plesuckanje, pivice, vinca, sladoledi, čajevi i to.
Plus prilika da bez mnogo muke svojim milima i dragima darujete nešto drugačije za Božić.
A i inače.
Dobrodošli
Mare.

 

 diklo uskrs-115djirani 01 printhaus kunterbunt-359neko putovanje-29 bw huepapratke-4papratke-36 1perca sveti petar 00pola print 06pola print 07apola print 09pola print 13apola print 16pred maglu 4primitivansa klasik-64sensa retreat-535