Username *
Password *
Remember Me

Retro body, čarape s vintage štihom i torbice inspirirane stilom s polovice prošloga stoljeća donose preslatki granny chic: Palmers, Jadran, Design by Bura i Mariposa by Kristina Bradač donose nove, jesenske kolekcije.

05 Palmers p2 Pyjama Party FW16

Pidžama party! Palmers linija p2 za jesen/ zimu 2016. fokus stavlja na luksuznu čipku – kod pojedinih komada ima glavnu ulogu, dok je kod drugih kombinirana s mekanom svilom. Atraktivni push-up i balconette grudnjaci upotpunjeni su senzualnom crnom čipkom, a modeli sa žicom obilježeni sivim i puderastim nijansama.

06 Palmers p2 Funky Jumper FW16

 

Design by Bura - vintage stil definiraju mekani baršun i cvjetni uzorak te boje tamnog vina kao i nježna ružičasta.

BURA

- Inspiracija za novu kolekciju i kampanju bio je “vjetar u kosi”, odnosno osjećaj slobode, nesputanosti i poletnosti tijekom jesenskih i zimskih dana. U kolekciji dominiraju elegantni ženstveni krojevi i nježne boje, od bijelih i puderasto-rozih tonova do boje vina. Korišteni su fini udobni materijali, poput svile, kašmira, pliša i pamuka, koji u kombinaciji s makrame čipkom, tilom ili ruskom vunom daju posebnu dinamiku kolekciji - objavio je brend. 

 

jadran1 cr

Zvončica Vucković, Iris Androšević Pinjuh i Martina Stojanović – dame tri generacije – glavna su lica nove kampanje za čarape Jadran. Osim najlonki i dokoljenki a vintage motivom, tu su i tri male crne haljine: kožna, s kragnicom i jednostavna s perforacijama. 

 

Mariposa 1 cr

Pedesete su poslužile kao inspiracija za novu Mariposa by Kristina Bradač kolekciju torbica, a u glavnoj ulozi kampanje našla se glumica Tamara Garbajs. Styling potpisuje Doris Fatur, fotografiju Maja Kljajić, make-up Žana Kožul, a frizure Larita Studio. Snimanje je odrađeno na predivnom zagrebačkom imanju La Grma na Grmoščici. Torbice krase pliš i vez s motivom romantičnih ruža u tamnim i nježno rozim tonovima.

Mariposa 5Mariposa 2Mariposa 9

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location