New IN parfemi / Givenchy, Kenzo & Avon

  Kenzo Takada vrlo je zaposlen – lansirao je mirise za nju i njega u suradnji s kompanijom Avon, a tu je i njegov samostalan adut, kreacija Jeu d'Amour. Givenchy nam donosi L'Ange Noir, Dahliu Divin Le Nectar i Gentlemen Only Absolute.

  sovisual go ingredients 50125

  Gentlemen Only Absolute je inspiriran visokom modom, kreiran za modernog i elegantnog muškarca. Radi se o senzualnoj, orijentalnoj, drvenoj i začinskoj kreaciji koja utjelovljuje klasiku i stil. Bergamot pri vrhu nastavlja se na srce u kojemu su muškatni oraščić, cimet i šafran. Priča se nastavlja na predivnu sandalovinu i vaniliju.

  Givenchy lAnge Noir

  Givenchy predstavlja L'Ange Noir, miris koji slijedi liniju Ange ou Demon iz 2006., i Ange Ou Demon Le Secret iz 2009. Inspiriran je dramama noir pravca, predstavlja adut za zavođenje, elegantan je i poželjan.  Kompozicija je puderasta cvjetno – orijentalna kombinacija svijetlih i tamnih nota. Otvara se bergamotom, ružičastim biberom i svježom bademom. Blago puderasti karakter čistog bijelog irisa, jednog od najplemenitijih cvjetova, miješa se s pomalo slanim crnim sezamom u srcu parfema. Baza završava toplim tonovima tonke, sjemena ambrete i ambera. Cijena mirisa od 30 ml je 475 kn, a 50 ml 667 kn.

  a4 presse dd nectar nm ok mediatheque 50791 cr


  Givenchy Dahlia Divin Le Nectar – kreaciju potpisuje François Demachy. U fokusu mirisa je mimoza, kao zlatni cvijet elegancije. Kreacija se nastavlja na jasmin sambac, te senzualnu ružu, vetiver i sandalovinu. Kompozicija je obogaćena zrnom tonke i vanilijom.

  k012004 kenzo jeu damour lelixir edp 50ml me 47654

  Kenzo lansira novi miris kolekcije Jeu d'Amour koji predstavlja senzualniju, topliju i dublju interpretaciju originalne verzije. U glavnim su ulogama tuberoza i mandarina, a onda i borovnica te pačuli i rum. Bočicu je kreirao vrhunski dizajner Karim Rashid.

  Kenzo Takada za Avon LIFE

  Avon Life novi je miris koji je poznati dizajner Kenzo Takada kreirao kako bi reflektirao svoju filozofiju života: živi život lijepo. Najvažniji sastojak mirisa – ljubičica - donosi osjećaj pozitivnosti koja se nalazi u srcu svih Kenzovih kreacija, ali i njegove osobnosti. Korištenje ljubičice daje mirisu slatku svježinu. Uzgaja se na području Egipta i Grasse, Francuska, željeni cvat je cijenjen po svojim listovima koji su destilirani u sofisticirano mirisno ulje. Miris za žene također donosi energične citrusne note bijelog čaja u vrhu mirisne piramide i bezvremenski toplu, cvjetnu baznu notu cvijeta irisa. Iris je jedan od najskupljihih mirisnih sastojaka, priprema se dugih 7 godina i mirisu daje posebnu dubinu i kvalitetu. Miris za muškarce opojno miriše na gornju notu crnog papra i toplu drvenastu bazu Virginia cedrovine.

  Avon Life for Her EdP, 50 ml - regularna cijena 265kn; kampanja 14 promo cijena: 185 kn
  Avon Life for Him EdT, 75 ml - regularna cijena 235kn; kampanja 14 promo cijena: 159 kn

  Avon Life both cr