Username *
Password *
Remember Me

Da, i nikad nisu bile zabavnije – vire ispod dosadnih hlača i jednobojnih šoseka… Čarapice slatkih motiva potpisuje njemački brend Wigglesteps, a dolaze u niz atraktivnih varijanti. - Ako ste ljubitelji životinja, oduševit će vas motivi sa životinjskim, cvjetnim i ljubavnim likovima, a apsolutni su hit modeli s art, vintage i retro te urbanim motivima – objavio je brend.

DSC 7532 Web


Ove statement čarape u bojama Wigglesteps lansirane su 2014. godine u Njemačkoj te su u vrlo kratkom roku postale pravi modni hit u cijeloj Europi. Svaki model napravljen je s ciljem da vlasniku uljepša i razveseli dan i to najviše zbog trendovskih boja i zabavnih izjava. Godišnje nude preko 50 novih „statement“ inovativnih uzoraka, a nose ih žene i muškarci koji znaju nositi boje na odvažan, napredan i nekonvencionalan način.


DSC 7875 Web cr

 

Posebna pozornost stavljena je i na način izrade i kvalitetu materijala. Tehnologija proizvodnje Wigglesteps čarapa jedinstvena je, moderna i ekološki prihvatljiva. Napravljene su od prozračnog materijala s membranama koje sprječavaju znojenje, reguliraju vlažnost stopala, a time i hlađenje te grijanje, te su stoga idealne za sve koje imaju problema sa znojenjem stopala. Unutrašnjost čarapa napravljena je od organski uzgojenog pamuka, a naizgled su bešavne. Razlog tome su fini, gotovo nevidljivi šavovi koji omogućuju potpunu udobnost.
Šarene čarape i dokoljenke ovog poznatog brenda od danas su u prodaji na wigglesteps.si/hr/, u XYZ Premium Fashion Storu i XYZ Studio prodavaonici u Zagrebu i u XYZ Premium Fashion Storu u Splitu. Trenutno se u ponudi nalazi oko 200 ženskih, muških i dječjih modela. Čarape su univerzalnih veličina, cijena ženskog para čarapa je od 59,97 kn do 67,47 Kn, a muškog 74,97 kn.

 

DSC 7577 WebDSC 7595 WebDSC 7636 WebDSC 7655 Web crDSC 7669 Web crDSC 7684 Web crDSC 7845 Web crDSC 7963 Web crDSC 8010 Web crDSC 8024 Web cr