Username *
Password *
Remember Me

Kragnice su neko vrijeme imale totalnu renesansu, bile su samostalne, ukrašene broševima, prizivale vintage granny efekt, no sada su dobile još jednu atraktivnu varijantu u novoj Envy Room kolekciji. Najava modne revije u sklopu Fashion.hr dana predstavlja ovaj zanimljiv dodatak kao prevažan uz crno-bijele dinamične komade našeg poznatog dvojca. Osim toga, tu je i volan, no sada je tanji i fino prati siluetu od glave do pete. Romantičan efekt donosi i čipka, kao kontrast punoj plohi nabira finog neonski nabrijanog ovratnika

 ENVY ROOM najava revije 10

- Inspiracija za ovu kolekciju proteže se iz razdoblja sedamdesetih, osamdesetih, devedesetih godina prošlog stoljeća, ali savršeno je ukomponirana s dozom futurizma. Bez obzira što je kolekcija sastavljena od romantičnih večernjih komada, sam pomak smo dali kroz par ležernih kombinacija tipičnih za streetstyle - izjavili su dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović.

 ENVY ROOM najava revije 8ENVY ROOM najava revije 9ENVY ROOM najava revije 11

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.