Username *
Password *
Remember Me

U neodoljivom ambijentu imanja skrivenog duboko u šumi zagrebačke Grmoščice jučer je predstavljena nova Guess kolekcija koja spaja orijentalni dizajn i zapadnjački urbani stav: - nove orijentalne vibracije prožimaju raskošan dizajn Marciano kolekcije, što je posebno vidljivo na komadima inspiriranima kimonima, tunikama i remenjem koje pruža autentičan osjećaj istočnjačke sofisticiranosti – objavio je Guess.

 GUESS 18


- Kada je riječ o ženskoj kolekciji, naglasak je na uskim trapericama, ali i novitetima kao što su unskinny modeli. Elegantne košulje neizostavan su dio kolekcije i za žene i za muškarce, dok su klasične majice u kombinaciji s trapericama jedan su od ključnih outfita za Guess muškarce. Nova footwear kolekcija donosi elegantne cipele, gležnjače i čizme u pravim jesenskim bojama poput zagasite crvene, plave, smeđe te neizostavne crne – objavljeno je.

 

 GUESS 2GUESS 3GUESS 4GUESS 5GUESS 6GUESS 7GUESS 8GUESS 9GUESS 11GUESS 12GUESS 13GUESS 14GUESS 16GUESS 17GUESS 19GUESS 20GUESS 21GUESS 22GUESS 23GUESS 24GUESS 25GUESS 26GUESS 27GUESS 28GUESS 29

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location