Username *
Password *
Remember Me

U neodoljivom ambijentu imanja skrivenog duboko u šumi zagrebačke Grmoščice jučer je predstavljena nova Guess kolekcija koja spaja orijentalni dizajn i zapadnjački urbani stav: - nove orijentalne vibracije prožimaju raskošan dizajn Marciano kolekcije, što je posebno vidljivo na komadima inspiriranima kimonima, tunikama i remenjem koje pruža autentičan osjećaj istočnjačke sofisticiranosti – objavio je Guess.

 GUESS 18


- Kada je riječ o ženskoj kolekciji, naglasak je na uskim trapericama, ali i novitetima kao što su unskinny modeli. Elegantne košulje neizostavan su dio kolekcije i za žene i za muškarce, dok su klasične majice u kombinaciji s trapericama jedan su od ključnih outfita za Guess muškarce. Nova footwear kolekcija donosi elegantne cipele, gležnjače i čizme u pravim jesenskim bojama poput zagasite crvene, plave, smeđe te neizostavne crne – objavljeno je.

 

 GUESS 2GUESS 3GUESS 4GUESS 5GUESS 6GUESS 7GUESS 8GUESS 9GUESS 11GUESS 12GUESS 13GUESS 14GUESS 16GUESS 17GUESS 19GUESS 20GUESS 21GUESS 22GUESS 23GUESS 24GUESS 25GUESS 26GUESS 27GUESS 28GUESS 29