Username *
Password *
Remember Me

Iako smo se svi već vratili sa mora, ne znači da smo ljetnu ležernost naših frizura ostavili na vrućim plažama. Rujan je mjesec kojim ulazimo u jesenskom/zimske kolekcije, no dok ih otkrivamo, vani je još uvijek ljeto.

Zna sve o kosi: Ana Kuštre @ Anel

Hair-Romance-30-Buns-in-30-Days-Day-21-The-High-Sock-Bun-Hairstyle

Ove sezone najviše su se viđale slatke punđe na vrhu glave – upravo nju proglasila bih frizurom ljeta 2016. Ta mala slatka kreacija, koja je nešto najjednostavnije za napraviti, popularnost će nastaviti i u jesenskim danima.

Drage moje, prvo što vam je potrebno je duga kosa (ili umetak). Ako spadate u tu kategoriju svežite visoki rep na vrhu glave. Kosu iz repa krenite morat i spušta oko gumice. Što je kosa gušća, punđa će biti veća. Na kraju vam ostane zafrknuti crvić od kose – njega ukrotite ukosnicama.

3 high-bun

Ako želite još bujniju punđu, predlažem okruglu spužvicu. Kada ju stavite na već napravljen rep, kosom omatajte spužvu i dobit ćete najpravilniji oblik. Zalizanu kosu pretvorite u popularni wet look ili ju samo učvrstite lakom.

Još nas malo dijeli od hladne jeseni zato, cure moje, iznosite što više ljetnih frizura jer nova sezona samo što nije zavladala ulicama.

 

ana kustre anel
Ana Kuštre

0320-high-bun-hairstyle-back bdbeachy-wedding-hairstyles-016Big-High-Bunhigh-bun-9High-Bun-Hairstyleshigh-chunky-bun-oscarkim-kardashian-hair-bun-082410-8summer-wedding-hair-inspiration-top-knot-high-bun-variations-1summer-wedding-hair-inspiration-top-knot-high-bun-variations-7

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.