Username *
Password *
Remember Me

Vječito utegnuta u haljinice, balansirajući na stiletto štiklama, slika je Victorie Beckham koju je bivša Spajsica definitivno prekrižila – na neki dan održanoj reviji za proljeće 2017. u New Yorku, autorica je predstavila relaksirajuću kolekciju i na defileu mahnula odjevena u ležerne hlače, ravne natikače i mega bluzu. Čak joj je i frizura cool. 

victoria beckham


Victoria ima niz sljedbenica diljem svijeta koje je obožavaju radi stila koji je negdje između poslovnog i minimalističkog, no sada njezina je priča nešto drugačija, okrenula je ploču. Doduše, mnogi stilovi u svijetu nekako se rado okrenuo prema casual strani, a Victoria je jedna od onih koja se rado, iako neočekivano, pridružila ovoj priči. Čak su i boje zanimljivije - naglasak je na ležernosti u crnim i bijelim pigmentima, s daškom narančaste, tirkizne, senfaste, maslinasto zelene, tamno plave... Nježnost naglašavaju i motivi – cvjetni, naravno, s bijelom bazom. Sve skupa djeluje kao hommage udobnosti i mekoći, idealno za neke cool trenutke, večernje i dnevne. Ipak, dio je kolekcije primjenjiv i u poslovnim momentima, naročito za one moderne cure koje ne žele da ih išta steže.

 

Victoria Beckham spring summer 2017 collection New York Fashion Week4Victoria Beckham spring summer 2017 collection New York Fashion Week6Victoria Beckham spring summer 2017 collection New York Fashion Week8

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.