Username *
Password *
Remember Me

Slavni varaždinski festival Špancirfest (19.-28. kolovoza) predstavlja svoj mirisni potpis – rođendanski parfem 18. - Parfem 18 jedan je od mojih najdražih izazova u osmišljavanju parfema jer sam imao potpunu slobodu u dizajniranju – veli autor mirisa Dejan Levačić. - Cijeli projekt trajao je četiri mjeseca tijekom kojih sam osmislio četiri različita parfema, muški i tri ženska, a u jednom od njih kao glavnu notu koristio sam tamjan i na njemu sam najviše radio. Tamjan je izuzetno zahtjevna esencija u kreiranju parfema koju malo tko ima hrabrosti koristiti zbog toga što ih podsjeća na vjerske obrede i ne pobuđuje kod svakog lijepe uspomene, ali ja sam upravo ovim parfemom najviše zadovoljan - .

 spancirfest parfem2

Parfemi se prodaju u edicijama od 50 ml, sadrže 30% esencija te je u potpunosti izrađen u Hrvatskoj, a moći će se kupiti po cijeni od 125 kuna u Uskoj ulici u Varaždinu.
Program 18. Špancirfesta odvija se cijeli dan, a večer je rezervirana za koncerte niza poznatih glazbenika.

  spancir parfem5

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.