Username *
Password *
Remember Me

Jedna od naših najaktivnijih vizažistica Kasandra Draganić visoko cijeni crveni ruž i skladni blistavi ten, ali i androgini, avangardan izgled. 

INSTA LIFE KASANDRA12

Barata svim bojama i teksturama: jednom njezini modeli, među kojima je i blogerica Barbara Repe, podsjećaju na Crvenkapicu, drugi put na raskuštranu divu iz osamdesetih, treći na tehno neon generaciju... Surađuje s našim poznatim fotografima i stilistima te u suradnji s njima kreira zanimljivi make-up svijet prepun retro kontacija. Odjeća je uglavnom na tamnoj strani, a kao suprotnost tu su bogate šminkerske teksture. Provjerite koji su njezini omiljeni kistovi!

INSTA LIFE KASANDRA1INSTA LIFE KASANDRA2INSTA LIFE KASANDRA3INSTA LIFE KASANDRA4INSTA LIFE KASANDRA5INSTA LIFE KASANDRA6INSTA LIFE KASANDRA7INSTA LIFE KASANDRA8INSTA LIFE KASANDRA10INSTA LIFE KASANDRA11INSTA LIFE KASANDRA16INSTA LIFE KASANDRA17INSTA LIFE KASANDRA19INSTA LIFE KASANDRA23INSTA LIFE KASANDRA24INSTA LIFE KASANDRA27INSTA LIFE KASANDRA28INSTA LIFE KASANDRA29INSTA LIFE KASANDRA30

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location