Username *
Password *
Remember Me

- Oduvijek sam bila opsjednuta crvenom – priča Lucia Pica, kreativna direktorica za Chanel make-up – tu su njezina snaga, optimizam, emocija i toplina. Osim toga, ima u njoj nešto radikalno - . Lucia priča i o novoj le Rouge Collection čije je zaštitno lice Kristen Stewart. Osim crvene, ovaj tjedan vlada i ljubičasta – kraljevska izabranica novih Amouage kreacija. Naime, parfemski duo Myths u prekrasnoj bočici inspiriran je portretima života parfumera Christophera Chonga. Tamna lavanda, prepuna egzotičnih, samozatajnih pigmenata, tema je i nove palete Max Factor. Upoznajte Max Factor Masterpiece Nude. Crvena i ljubiačasta u fokusu su nove Pacific Lights kolekcije Amwayeve dekorativne kozmetike koju potpisuje slavni vizažist Rick DiCecca.

00080001

Crvena je ujedno pojam, ističe Lucia, ženske snage, stoga sam željela istražiti njezin čaroban svijet, donijeti pigmente koji definiraju senzualnost ali seksualnost. Tu su glavni, ali i pod-tonovi koji se miješaju u ovoj kolekciji - . Linija nudi lakove, ruževe, rumenila, sjenila, olovke… Lucia ističe i kako ovom kolekcijom želi naglasiti karakter žene i njezinu prirodnu ljepotu, a ne napraviti masku. - Dozvoljeno je biti nesavršena, imati pomalo skinuti ruž, sjenilo koje nije idealno naneseno… to je ljudski, to je simpatično, treba imati spontanosti u životu. Vjerujem u sretne slučajnosti, to je glamur koji volimo, možemo slobodno živjeti svoj život i nositi omiljeni ruž - .

MA2016 03 0001 cr

Žene koje vole crvenu - gore lice kolekcije Le Rouge Kristen Stewart, dolje autorica nijansi, Lucia Pica, kreativna direktorica Chanel Make-up divizije

OP16028 AM Chanel Pica 2 CMYK

 

00150001

 

Max Factor Masterpiece Nude Palete sjenila za oči - mat, sedefaste i svjetlucav teksture s izražajnom  pigmentacijom dolaze u dvije varijante. Rose Nudes i Cappuccino Nudes imaju po osam nijansi sjenila i dvostruki spužvasti aplikator. Dostupno samo u Mulleru po cijeni 139,90 kn.

Masterpiece Nude MASTER Rose FINAL ecomm cr

MYTHS BY AMOUAGE - Kreativni direktor kuće Amouage, Christopher Chong, predstavlja “Myths”, drugo poglavlje ‘Portraits of a Life’. - Myths je ustvari inspiriran nadrealizmom, u kojem su elementi kao u snu i izobličena stanja stvorili novu interpretaciju - kaže Chong koji se u novoj kreaciji inspirira operom, njegovom dugogodišnjom muzom.

Myths Web Bottles Combined cr


Myths za žene predstavlja besmrtan kineski feniks, simbol mira i blagostanja. Miris se otvara narcisom prošaranim zelenim aspektima lišća ljubičice i rusomače, srce zrači karanfilima, zelenim aspektima i sparinom mošusa i pačulija. Baza su tamne nijanse ambera, mahovine i kože.

Myths za muškarce predstavlja nebeskog kineskog zmaja, simbol prosvjetljenja i časti, koji se otvara uz klasičnu ljepotu krizanteme i perunike. Miris utire put ka opojnom srcu definiranom ružom. Kulminacija je baza koja projicira oboje, mir i nesreću s labdanumom (smola biljke Cistus ladanifer), pepelom i kožom.  

Enigmatičan miris je predstavljen u ikonskoj Amouage bočici u raskošnoj ljubičastoj boji. Čep obadva mirisa (muškog i ženskog) je rastaljen od 24 karatnog zlata s naglaskom na ametist swarovski kristal. Sjajna ljubičasta kutija je ilustrirana zmajem i muškim opernim umjetnikom na muškoj, te feniksom i ženskom opernom umjetnicom na ženskoj kutiji. Mirisi su ekskluzivno dostupni u zagrebačkoj parfumeriji Lana.

 

Art PL cr

Blistava eksplozija boja objedinjena je u tri nova proizvoda dostupna u ograničenim količinama - intenzivnom sjajilu za usne, paleti sjenila za oči i 3D puderu za lice. Pacific Lights kolekciju Amwayeve dekorativne kozmetike potpisuje Rick DiCecca, Amwayev globalni vizažist. Cijene: sjajila 205 kn, trio sjenila za oči 389 kn, 3D puder za lice 270 kn. 

 

MA2011 22 0054 11 cr

Chanel Le Rouge Collection

MA2013 13 0020 8 cr

MA2015 04 0001 6 crMA2015 04 0013 4 cr

MA2015 04 0015 10 crMA2015 04 0015 14 cr