Username *
Password *
Remember Me

Carpisa se javlja s Maldiva s novim divnim modelima torbi za plažu, a savršeno zabavne okvire koji će upotpuniti upravo beach styling predlažu Miu Miu i Chanel. Tu je i projekt Superseniori kojemu se priključila poznata voditeljica Iva Šulentić.

CARPISA MALDIVE 02
Pogled u plavo i idealna ljetna torba - šarena, lagana i sočna! @ Carpisa

Iva Sulentic
Iva Šulentić podržala je projekt Superseniori / Foto: Damir Žižić

Projekt Superseniori inovativan je model podrške kojem je osnovni cilj povećanje uključivanja starijih osoba u život zajednice kroz zajedničko djelovanje i zajedničku provedbu aktivnosti organizacija civilnog društva, zainteresirane javnosti, javnih institucija na lokalnoj i nacionalnoj razini, domova i klubova za starije osobe. Zaklada Zajednički put iz Zagreba je organizator/naručitelj informativne akcije za senzibilizaciju javnosti o važnosti uključivanja starijih osoba u život zajednice – kampanje pod nazivom SAMO STARIJI. NIŠTA VIŠE. Akcija se pokreće kao sastavni dio projekta u partnerstvu sa zakladom „Slagalica“ iz Osijeka, a u sklopu Razvojne suradnje u području filantropije i zakladništva s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.

01 FW-2016-17-eyewear-collection---Artistic-pictures LD

Novu kolekciju sunčanih naočala Chanel krase velike dimenzije i zrcalna stakla u nijansama zalaska sunca i lavande.

04 FW-2016-17-eyewear-collection---Artistic-pictures LD06 FW-2016-17-eyewear-collection---Artistic-pictures LDMIU MIU M11R. cr
Miu Miu inspirirana je srčekima - slatki modeli stigli su i kod nas!

MIU MIU M54R cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location