Username *
Password *
Remember Me

Muškarci biraju – kožnjak ili sako? Oba odjevnea predmeta odlično pristaju uz plavi ili crni jeans, kao i isprane hlače s perforacijama. Svoj top komad za proljeće izabrali su slavni nogometaš Neymar, lice za Replay Hyperfree jeans i naši kavaliri na nedavno održanoj večeri šansona Chivas u Laubi.

Brazilian superstars Neymar Jr

Nogometna legenda Neymar Jr., zvijezda nove Replay kampanje, posjetio je nedavno predstavljanje Replay Hyperfree kolekcije u Londonu. Prestižni event je održan u kultnom Old Selfridges hotelu gdje su vrhunski britanski plesači i gimnastičari testirali elastični jeans do granica izdržljivosti. Glavne karakteristike Hyperfree jeansa su 100%-tna elastičnost, s još većom slobodom kretanja – koncept elastičnog jeansa doveden je do masksimuma.

Chivas Lauba Chivaliri Tomislav Krajačić Aljoša Šerić Tomislav Gugo cr

Chivas je obilježio istinske vrijednosti pravih kavalira uz profinjenu atmosferu i odu zagrebačkim šlagerima u Laubi, a glavne zvijezde bili su Chivaliri, Tomislav Krajačić, Aljoša Šerić i Tomislav Gugo.

Chivas Lauba2

Tijekom večeri gosti su uživali u nastupu Ervina Baučića, koji je Chivasove goste odveo u neka davna vremena uz note legendarnih zagrebačkih šlagera i obrade nezaboravnih glazbenih uspješnica Ive Robića.

 

Sportina Shopping Fest Mario Valentic
Mario Valentić


Mario Valentić i Amar Bukvić također su ljubitelji jeansa, nose ga uz ležerne jakne, karirane košulje i lagane tenisice. Posjetili su nedavno održan Sportina Shopping Fest u Zagrebačkom Arena centru, gdje su izabrali svoje omiljene proljetne komade.

Sportina Shopping Fest Amar Bukvic
Amar Bukvić


I nogometaši se imaju čemu veseliti - Adidas je danas predstavio Mercury Pack, inovativnu liniju kopački inspiriranu trofejima za koje se nogometaši diljem svijeta bore kako bi njihova imena ostala zapisana u povijesti. Nova Mercury Pack linija sadrži X16.1 FG, Messi 16.1 FG  i ACE 16.1 Primeknit FG kopačke, a nogometne zvijezde Leo Messi, Paul Pogba i Gareth Bale nosit će ih tijekom Južnoameričkog nogometnog prvenstva (Copa America), UEFA Europskog prvenstva 2016. i finala UEFA Lige prvaka.

 

X 16.1 Mercury Pack cr