Username *
Password *
Remember Me

Cvjetna elegancija inspirirala je zgodnu sportašicu Antoniju Mišuru za dizajn nove kolekcije za Zlatarne Celje, a kretanjem se, čak i u visokoj trudnoći, bavi bivša manekenka Iris Rajčić za Aktivnu Hrvatsku. Badići u brazilskom seksi tonu prijedlog su kuće Yamamay – predlažu i styling s mnogo zlatnih narukvica i maramom u kosi... No, prije nego se skinemo za plažu, dobru ideju ima Marina Lacković iliti Larie. Naša je dizajnerica osmislila kolekciju Turnira pod utjecajem vintage army i romantičnih trendova.

ZC Lilac 1

Antonija za Zlatarne Celje potpisuje kolekciju nazvanu Lilac koja je inspirirana nježnom ljepotom i prekasnim mirisom cvijeta jorgovana. - U Hrvatskoj ću biti zaštitno lice za vrhunske srebrne Lencia kolekcije Zlatarne Celje, a jedna od njih već nosi moj potpis. Veseli me što ću predstavljati nakit koji odgovara i mom karakteru jer je odvažan, inovativan, ne prolazi nezamijećeno, a ujedno je elegantan. Kolekcija Lilac je nastala spontano, a suradnja s dizajnerima Zlatarne Celje je za mene jedno novo i prekrasno iskustvo, iskorak u modni svijet i prenošenje vlastite osobnosti u izradu nakita - izjavila je Antonija Mišura.

YAMAMAY
Linija Yamamay Movimento Brasil odiše senzualnošću i zavodi energičnom paletom boja, karakterističnom za egzotične destinacije. Radi se o liniji s potpisom Dudua Bertholinija, kao nastavak dugogodišnjeg Yamamay projekta, u sklopu kojeg omiljeni talijanski brend donjeg rublja bira jednog brazilskog dizajnera da osmisli cjelokupnu liniju za plažu.

IRIS2

Iris Rajčić, iako je u posljednjim tjednima trudnoće, aktivnim vježbanjem promiče kulturu rekreacije i u trudnoći. Bivša manekenka studentica je Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, a s vodećim stručnjacima iz Biotreninga u sklopu projekta Aktivna Hrvatska savjetuje kako nastaviti s tjelovježbom i za vrijeme trudnoće. Slika o vježbanju u trudnoći uvelike se promijenila tijekom proteklih desetljeća. Danas, dapače, trudnicama se savjetuje da ostanu aktivne s obzirom na promjene koje tijelo prolazi, potrebe za snagom i čvrstinom tijekom trudnoće i porođaja te u vremenu nakon poroda.

Larie3

Inspirirana Viktorijanskim dobom, Marina Lacković donosi interpretaciju krajnosti – vojničke elegancije i razigrane ženstvene siluete. Kolekciji za jesen ime je Turnira. Volan ima niz uloga, čini kontrast epoletama i strogom dvostrukom kopčanju. Na kraju su to dobri statement komadi, moderni na svoj način, naročito u nekim eklektičnim kombinacijama.

Larie1

Larie2

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location