Username *
Password *
Remember Me

- Ove sezone, kolekcijom Raze to Raise, cilj nam je bio prikazati kako klasika, u kombinaciji s novim stilističkim pomacima, dobiva na svježini. Upravo zbog svoje funkcionalnosti koja se opire vremenu, klasika je često omiljeni izbor svih generacija žena – komentirali su autori Klisab brenda, Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić povodom izlaska lookbooka. Odlična kolekcija, nedavno predstavljena na Cro a Porteru u Klovićevim dvorima u Zagrebu, donosi nešto svježiji pogled na klasiku s pomakom.

KLISAB lookbook 12

Momci su spretno kročili u avangardan pret-a-porter minimalizam, nadograđen plise detaljima i razbijen crtarijama cvijeća. Iako vele da su se odmakli od poimanja cvijeta kao simbola ljepote jer je njihov u stanju uvenuća, ipak je dojam utješno senzualan, kao da podsjeća na prolaznost i dragocjenost živog trenutka. A u tome brojni umjetnici (i oni koji umjetnost konzumiraju) pronalaze ljepotu. Paleta boja je snažna i odlučna, ne libe se miješati riskantne crnu i smeđu, zatim boju patliđana i sve te slične, tamne tonove na granici neke dvije i više boja. Rezultat je vrlo ženstven, udoban, na tunikama i širokim hlačama predstavljeni su kaputi ravnog kroja. Sve skupa začinila je simpatična kožna mašna oko vrata. Fotografiju potpisuje Petra Mrša, modeli su Ivana Vukušić i Ivona Bevanda iz Talia Model, make-up je radila Petra Sever, njezina asistentica bila je Nina Pejnović, a kosu je slagala Branka Trohar @ Boye by BBK.

KLISAB lookbook 00KLISAB lookbook 1KLISAB lookbook 2KLISAB lookbook 3KLISAB lookbook 4KLISAB lookbook 5KLISAB lookbook 6KLISAB lookbook 7KLISAB lookbook 8KLISAB lookbook 9KLISAB lookbook 10KLISAB lookbook 11KLISAB lookbook 13KLISAB lookbook 14KLISAB lookbook 15KLISAB lookbook 16

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location