Username *
Password *
Remember Me

Ljubiteljice našeg dizajna mogle su upoznati autore koje nose na događanju Meet your designer @ zagrebačkom concept storeu DBOxX. Jet Lag, Mara D, Fashion Disorder, LukaBu, Ivancica by Ivančica Hrustić, Tie Me i Natalija Smogor otvorile su večer novih kolekcija, a pritom su predstavljeni novi brendovi u ponudi: Chu&Chu Collection, Ginger Deer Studio i Dawg Swag.

 75D2447 w 

Jasmina Arnautović iz brenda Jet Lag predstavila je aktualnu kolekciju pod imenom AMS XXX, inspiriranu Amsterdamom, a Josipa Pichler iliti Ginger Deer Studio nakit od epoksi smole. La Croix Royal brend istaknuo je kolekciju nakita nastalu u suradnji s brendom Demode, inspiriranu duginim bojama i bohemian stilom.
DBOxX sada okuplja čak 22 dizajnerska imena: neki od njih imaju i više linija, npr. Lukabu brend dizajnerice Marine Jerant koja izlaže Brital i Promo haljine. Manuela Lovrenčić, koja stoji iza brenda Fashion Disorder, predstavila je svoju aktualnu kolekciju s Cro A Porter-a i baznu casual proljetnu kolekciju iz linije „OLYMP“. U ponudi se nalaze i brojni modni dodaci kao što su Colours i Festival.
Mlade poduzetnice, Maja Cvetković i Viktorija Šebalj, pokrenule su hrvatski brend za pse Dawg Swag, uz koji četveronožni ljubimci postaju prave modne zvijezde. Dawg Swag trenutno u ponudi ima tople i udobne „hoodice“ u veselim bojama, koje će istovremeno savršeno upotpuniti i vlasnikov stil.

  75D2328 w  75D2496 w 75D2511 w 75D2577 w 75D2613 w

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location