Username *
Password *
Remember Me

Matija Vuica, naša renomirana dizajnerica i dugogodišnja ljubiteljica efektnih haljina koje koketiraju s kostimografijom, sinoć je spektaklom u zagrebačkom HNK proslavila 35 godina karijere. U režiji Viktora Drage, a kao dio Cro-a-Portera, Matija je predstavila kreacije po kojima je poznata i izvan granica Lijepe naše. Umijeće kristaliziranja eteričnih nude haljina, slaganje volana i voluminoznih detalja kao i perfektno nizanje nježnih tekstura njezina su strast od samog početka karijere.

hnk matija55


Već niz godina Matija nudi modni san, dalek od svakodnevice, negdje na putu prema bajkovitim modnim snovima. U njezinim haljinama svaka žena izgleda poput ikone, princeze koja želi nešto posebno. Ne samo odjenuti, već i doživjeti. Na reviji je gostovala i pjevačica Severina, odjevena u prozračnu krilatu korzet kreaciju nadograđenu kristalima i bogatu til suknju. Show je upotpunila scenografija Ivana Kirinčića za balet Ana Karenjina, a glazbu je potpisao Jurica Popović. Cvjetne instalacije na glavama modela izradio je florist Željko Harmičar.

hnk matija41hnk matija2hnk matija4
Matija i Severina

hnk matija5hnk matija6hnk matija7hnk matija8hnk matija9hnk matija11hnk matija12hnk matija13hnk matija21hnk matija23hnk matija25hnk matija42hnk matija45

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.