Username *
Password *
Remember Me

Dosadila vam je svakodnevna frizura ili želite nešto zabavno na kosi? To mogu biti i slatki ukrasi, ovoga puta predlažem ukrašavanje kose. Tržište je prepuno sitnih detalja, a na vama je da ih uskladite sa svojim odjevnim stilom. Na dnevnim ili svečanim frizurama dobro došao je detalj koji će ju podići.

Predlaže: Ana Kuštre @ Anel

Nelly-Ophelia-Dress-Collection-2016-02
Nelly / Ophelia kolekcija za ljeto

Proljeće i ljeto idealno je vrijeme za igru s detaljima. Šareni spektar boja preplavit će police dućana, a vi uskladite motive na svojoj dugoj ili kratkoj kosi. Nježne perle, tanki lanci ili ukosnica s decentnim detaljem daju dozu nježnosti i lijepo pristaju dugim kosama. Poludugim frizurama pristaju razni rajfovi i trakice od kože ili nekog drugog materijala, no zabavno će izgledati i na kratkoj kosi. Njih često podižemo pin up maramama dok hipi cvijetni  vjenčići pristaju svima, u kosi ili spušteni na čelo. Usprkos svemu, budite umjereni s nakitom u kosi – samo mali detalj dovoljan je da svojoj kosi date novu dimenziju.


Dizajn nakita posljednjih se sezona preselio i u sferu frizura, pa sada imamo rajfove koji liče na oglice i vjenčiće koji podsjećaju na remen i optočeni su cvijećem. A za sve zahvaljujući povratku hipi stila i modi koja potiče na zabavu.

Nelly-Ophelia-Dress-Collection-2016-10 cr
Nelly / Ophelia kolekcija za ljeto

hairhair2hair3hair23hair34

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location