Username *
Password *
Remember Me

Trenutni hit su snimanja u pustinji: naša Kristina Burja odvela je tim u bež prostranstvo kod Abu Dhabija gdje su se našli u smiješnoj situaciji kad su im snimanje prekinule deve, dok je Luma Grothe u okolici Singapura odjenula boho haljine i predstavila casual stil za ljeto.

KRIE2

Modna dizajnerica Kristina Burja nedavno je održala revije u Abu Dhabiju promovirajući eko kolekciju. To je bila i idealna prilika za snimanje kampanje na prekrasnim lokacijama u pustinji, a događaj koji je uslijedio, nitko nije mogao predvidjeti! – objavio je brend Krie Design. Iskusni modni fotograf Goran Matijašec brzo se snašao i snimio te velike i egzotične nepredvidljive životinje.
- Moram priznati da je cijela ova situacija izmamila osmijehe na naša lica! Nikada nisam mislila da ću ovako nešto doživjeti, da mi deve prekinu snimanje, bilo je kao u filmu… Ali odlično su se uklopile u kadar, Goran je brzo reagirao, tako da smo taj trenutak zabilježili za vječnost - kroz smijeh je ispričala Burja.

 

KRIE6

 

Top model Luma Grothe obavila je snimanje za Harper’s Bazaar Singapore: isprobala je kreacije brendova kao što su Gucci, Ralph Lauren Collection, Michael Kors i Alexander McQueen. Styling potpisuje Windy Aulia, a fotografiju Yu Tsai.

Luma-Grothe-Harpers-Bazaar-Singapore-May-2016-Editorial08Luma-Grothe-Harpers-Bazaar-Singapore-May-2016-Editorial04Luma-Grothe-Harpers-Bazaar-Singapore-May-2016-Editorial07Luma-Grothe-Harpers-Bazaar-Singapore-May-2016-Editorial08

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location